JUPOL znova med najbolj zaupanja vrednimi blagovnimi znamkami


JUPOL znova med najbolj zaupanja vrednimi blagovnimi znamkami Priznanje Trusted Brand v kategoriji barve za dom je JUB prejel že enajsto leto zapored.

Trusted Brand je ena največjih evropskih potrošniških raziskav, ki pri nas pod taktirko revije Reader's Digest Slovenija poteka že dvanajst let. Njeni izsledki nam tako prvenstveno ponujajo vpogled v zaupanje slovenskih potrošnikov v blagovne znamke, pa tudi v podjetja, organizacije in osebnosti, ki s svojim delovanjem pomembno zaznamujejo naš čas. Tudi letos je bila v kategoriji barve za dom prejemnica priznanja družba JUB za svojo blagovno znamko JUPOL, zmagovalcem v vseh 40 kategorijah pa so priznanja slovesno podelili 22. maja v Cankarjevem domu v Ljubljani.


Na podelitvi v Cankarjevem domu je v imenu družbe JUB ugledno priznanje Trusted Brand 2018 za blagovno znamko JUPOL prevzel direktor Željko Kovačevič, v imenu organizatorja pa sta mu priznanje podelila Gregor Medved, vodja knjižnega kluba Svet knjige, in Martina Dolgan, vodja marketinga v MKZ.

Blagovna znamka je JUPOL je že pred petimi desetletji postala sinonim za kakovostne notranje zidne barve in je tesno povezana z razvojem družbe JUB. S posluhom za potrebe trga ter čim boljšo uporabniško izkušnjo je JUB nenehno vlagal v razvoj in širitev programa vrste notranjih disperzijskih barv za obnovo in zaščito notranjih zidnih površin, ki jih danes potrošniki prepoznajo po zdravju in okolju prijaznih izdelkih iz družine JUPOL, izdelanih na vodni osnovi ter enostavnih za uporabo in vzdrževanje. Blagovna znamka JUPOL, ki je tudi prejemnica številnih drugih uglednih nagrad in priznanj, tako že tradicionalno ostaja ključno vodilo uporabnikom za dober nakup barv za dom, ki jih potrošniki cenijo na podlagi številnih prednosti, ki jih združuje v svojih kakovostnih izdelkih. Z barvami iz družine JUPOL pri nas letno prebarvamo kar 200 milijonov kvadratnih metrov stenskih površin.

Raziskavo Trusted Brand 2018 je med 5000 naročniki revije Rider's Digest Slovenija letos izvedla agencija Valicon.

Besedilo in fotografije: PR

Komentarji

 • Hitri kontakt

  ARITMIJA MEDIA d.o.o.
  Vošnjakova 5
  1000 Ljubljana

  T: 041 553 005
  @: info@aritmijamedia.si

 • O portalu revije Eko hiša & stil

  EKO HIŠA & STIL je revija, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice. Programska zasnova revije pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

 • Povezave