VELUX Smart Vent


VELUX Smart Vent VELUX Smart Vent je prezračevalni sistem z rekuperacijo. Ventilacijska enota, ki se vgradi na zunanji strani strešnega okna zagotavlja energijsko učinkovito zračenje v vseh letnih časih.

VELUX Smart Vent deluje na principu izmenjave toplote zato ob tem ni toplotnih izgub. Uporaba je enostavna, možno je regulirati jakost ventilacije. Ventilacijska enota je posebej primerna za prenove ali že obstoječe bivalne prostore, kjer ni možno vgraditi centralnega prezračevalnega sistema oziroma, kjer želimo lokalno prezračevanje.


Simulacija prezračevanja

Prednost lokalnega prezračevanja je predvsem v tem, da lahko obdržimo temperaturo v vsakem posameznem prostoru takšno kot nam ustreza: na primer v spalnici staršev 20 stopinj v otroški sobi 22 stopinj. Ventilacijska enota je popolnoma integrirana s strešnim oknom in ne posega v konstrukcijo strehe ali v izgled.

Promocijsko sporočilo

Komentarji

 • Hitri kontakt

  ARITMIJA MEDIA d.o.o.
  Vošnjakova 5
  1000 Ljubljana

  T: 041 553 005
  @: info@aritmijamedia.si

 • O portalu revije Eko hiša & stil

  EKO HIŠA & STIL je revija, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice. Programska zasnova revije pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

 • Povezave