Bučne pošasti


Bučne pošasti Preživite praznični dan ustvarjalno! Če še niste, je zdaj pravi trenutek, da svojo okolico okrasite z izrezljanimi bučami.

Potrebujete

Bučo
Pisalo
Oster nož
Žlico ali kuhalnico
Svečo

1. Bučo postavite na trdo podlago in nanjo narišite motiv, ki ga želite izrezljati. Če niste vešči prostoročnega risanja, lahko uporabite tudi šablono.

2. Odrežite vrh buče (pokrov) kot kaže slika in ga prihranite za kasneje. Bučo izdolbite.

3. Ko je buča popolnoma prazna, se lotite rezljanja. Pozor! Večja kot je buča, debelejša bo njena stena.

4. Ko je buča pripravljena, vanjo položite svečo (pazite, da sveča ni prevelika) in jo prižgite s kuhinjskim vžigalnikom, da se ne opečete.

Fotografije: BigStock

Komentarji

  • Hitri kontakt

    T: 040 903 424
    @: info@ekohisastil.si

  • O portalu Eko hiša & stil

    EKO HIŠA & STIL je portal, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice. Programska zasnova portala pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

  • Povezave