Inovativno in zabavno pohištvo


Ste kdaj razmišljali o pohištvu, ki raste z vašim malčkom ali o tridimenzionalnem pohištvu, ki lebdi v prostoru? Pa o omari, ki se enostavno poveča, ko v njej zmanjka prostora? Če ste med tovrstnimi avanturisti in si želite, da je vaš dom lepo urejen in tudi zabaven, ne spreglejte pohištva Meble VOX. Podjetje ponuja inovativne rešitve za otroške in mladinske sobe, pa tudi spalnice in jedilnice.

Misel, kako  pri opremi otroške ali mladinske sobe na inovativen način uskladiti želje in priporočila staršev, pedagovov, razvojnih psihologov in drugih strokovnjakov, ki se ukvarjajo z razvojem otrok, je obrodila sadove, nastala je nova pohištvena linija Evolve. Ta odgovarja na potrebe otrok in mladostnikov na več nivojih. Z različno rabo čelnih ploskev si lahko vsak ustvari povsem sebi prilagojen ambient. 

Si predstavljate vaše otroke, kako rišejo in pišejo kar po vratih omare? Ali malčka, ki šele spoznava svet in okolico, ter se pri tem lahko kar v svoji posteljici igra z interaktivnimi prečkami iz različnih materialov in številnih barv in zanimivih oblik? Vse to ponujajo izdelki Meble VOX. 

Njihovo pohištvo je na prvi pogled povsem enostavno. Sodobni kockasti bloki z značilnimi frontami in zaobljenimi robovi. Dolgočasno? Vse prej kot to! Ena vrata dvodelne omare so tabla za ustvarjanje s kredo. Druga pa magnetna plošča na katero lahko pišete z markeji. 

Prava posebnost je postelja z mizico, ki se prosto premika vzdolž celotnega posteljnega okvirja in tako omogoča udobno delo s prenosnikom ali branje knjige tudi med počitkom. 

Se sprašujete, kje so kljuje za odpiranje? Ni jih. Vsa vrata se odpirajo s pritiskom nanje - na način "push-open". In brez skrbi, če nekega dne zmanjka prostora. S posebnimi nastavki enostavno povišajte obstoječe omare, pa bo prostorske stiske v trenutku konec. 

Korpus pohištvenih elementov Evolve je v barvi hrasta, sprednje ploskve pa so na voljo v dveh različicah, s poživljajočimi barvnimi odtenki. 

Ni kaj, zares unikatno in oroginalno. 

Več na www.BucBuc.si 

  • Hitri kontakt

  • O portalu Eko hiša & stil

    EKO HIŠA & STIL je portal, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice. Programska zasnova portala pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

  • Povezave