Manj je več


Manj je več Sistem IFRAME - Integriran, Inteligenten, Inovativen dizajn! IFRAME vam omogoča neustavljiv pogled, če to želite. Ta inovativen sistem vam zagotavlja varnost in udobje z optimalno izolacijo in tihim delovanjem.

Velika okna brez okvirjev konfigurirajo prostor in ustvarijo žarek upanja tako v novi kot tudi v stari zgradbi. Je sistem na izbiro za udobno obnovo arhitekturnih mojstrovin kot tudi novih stavb v zasebnih in poslovnih področjih.

Drsni sistem IFRAME je namenjen za zunanjo vgradnjo na fasadah. Je zelo prilagodljiv in dobavljiv v različnih drsnih konfiguracijah. To dovoljuje uporabo drsnih in fiksnih elementov. Elementi obsegajo profile in izolacijsko steklo. Vidna je le vertikala v širini 20 mm. Na straneh so profili prekriti s priključnim profilom, ki zagotavlja da so vrata nepropustna za vodo in toga.

Največja velikost drsnega elementa je omejena na 7m2. Debelina izolacijskega stekla pri dvoslojni zasteklitvi je 32 mm in 56 mm pri troslojni zasteklitvi. Okvir zajema eno ali več vodil opremljenih s posebnim drsnim sistemom. Ta zagotavlja porazdelitev teže zasteklitve na celotno strukturo stavbe. Te posebne lastnosti omogočajo izdelavo drsnih sten velikih razsežnosti z zelo tankim profilom. Obstaja zelo veliko različnih možnosti zaklepanja, ki so v skladu z zahtevami protivlomne zaščite, najpogostejša pa je oblika sistema na gumb za zaklepanje. Poleg standardnega ročnega odpiranja je dobavljivo tudi odpiranje s pomočjo elektromotorjev s stenskim stikalom, ali odpiranje s pomočjo daljinskega upravljavca.

Drenažni okvir poteka horizontalno. Namen toplotne izolativnosti, glede na zahteve gradnje je, da zagotovi toplotno udobje brez pretirane porabe energije, da zmanjša učinke kondenzacije. Koeficient toplotne prevodnosti sistema IFRAME je Uw= 1,26W/m2K pri dimenziji 4,00×2,70m z zasteklitvijo Ug=1,1W/m2K. ter Uw < 0,9 W/m2K z zasteklitvijo Ug = 0,7 W/m2K. Čista organizacija, neverjetna preglednost, brezhibni prehodi in izjemne perspektive v udobnem bivalnem okolju za vso družino. IFRAME daje nove idealne perspektive prihodnosti.

Sistem IFRAME dosega tekoče prehode, odpravlja ovire med zaprtim prostorom in zunanjostjo, podaljša dnevno sobo v naravo in prinaša popolnoma nov svetel občutek prostornosti.

Galerija slik  • Hitri kontakt

  • O portalu Eko hiša & stil

    EKO HIŠA & STIL je portal, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice. Programska zasnova portala pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

  • Povezave