Rešite se navlake ... v dnevni sobi


Rešite se navlake ... v dnevni sobi Predstavljamo sveže ideje, ki vas bodo navdihnile, da boste enkrat za vselej uredili, pospravili in organizirali dnevno sobo – brez stresa in utrujenosti!

Varčno s pohištvom

Tudi če je dnevna soba resnično ogromna, bo v primeru, da vanjo umestite preveč pohištva, videti kot natlačena trgovina s poceni robo. Držite se osnov: en kavč, knjižna polica, udoben naslanjač, mizica, omara za televizor. Pohištvo razporedite tako, da se boste med posameznimi kosi enostavno premikali.

Zrušite goro časopisov

Bodite neusmiljeni – shranite le po dva zadnja izvoda revij in časopisov. Iz ostalih izrežite zanimive članke in jih shranite v mapo. Če se nekaterim izdajam res ne morete odreči, jih shranite v lepe škatle in potisnite pod posteljo.

Naj se sveti

Klubska mizica naj ima svetlečo površino, lahko tudi stekleno in jo vzdržujte čisto. Najboljše mizice so tiste, ki imajo zaprte predale ali police, saj tako kramo skrijemo pred svetom. Ali tiste, ki predalov in polic sploh nimajo.

Drobnarije na kup

Okrasne vazice, svečnike, majhne dekorativne elemente postavite na pladenj. Tako boste vse skupaj hitreje in bolj enostavno umaknili, ko boste dobili obisk.

Daljince v red

Imate več daljinskih upravljalnikov, ki jih neprestano iščete po celi sobi? Poiščite jim mesto v lepi dekorativni skledi in vse člane obvestite o tem, kje je zdaj njihov dom.

Uskladite vzglavnike

Držite se načela: tri komplementarne barve in vzorci na kupu. Ena barva naj prevladuje, ostale naj bodo z njo usklajene. Vzglavnikov je lahko več, a nikar ne pretiravajte.

Shranjevanje

Povečajte prostor za shranjevanje z okrasnimi škatlami s pokrovi na policah in sedežnimi garniturami, ki imajo predale.

Organizirana tla

Odločite se za eno, lahko bolj vpadljivo preprogo, in ne za več njih, saj lahko ustvarite pravi navidezni nered. Motiv in barve preproge uskladite z okrasnimi elementi: blazinami in zavesami.

Galerija slik  • Hitri kontakt

  • O portalu Eko hiša & stil

    EKO HIŠA & STIL je portal, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice. Programska zasnova portala pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

  • Povezave