Uredite kotiček za sproščanje


Uredite kotiček za sproščanje V stanovanju ali hiši si lahko preprosto ustvarite kotiček samo zase - prostor kamor se boste umaknili od vsakodnevnega vrveža in preprosto uživali.

Včasih potrebujemo le nekaj minut, da se umaknemo od vsakodnevnega vrveža in si vzamemo čas zase. Zakaj si ne bi v svojem domu oblikovali kotička, ki bi vam omogočal prav to? Opremite ga v svojih najljubših barvah ter ga glede na svoje interese zapolnite s pohištvom. Za vas smo pripravili nekaj idej.

Branje knjig ali revij

Bralni kotički so že od nekdaj izjemno priljubljeni, saj se marsikdo sprošča prav ob dobri knjigi. Kotiček opremite z udobnim stolom ali naslonjačem, bralno lučko in nekaj knjižnimi policami ali mizico. Za dodatno udobje lahko poskrbite tudi z mehkimi blazinami.

Naužijte se svetlobe

Če imate možnost, postavite svoj sproščujoči kotiček v bližino okna. Vse kar potrebujete je udoben naslonjač, v katerega se boste zleknili in za nekaj minut pobegnili pred skrbmi in napori vsakdanjika. Sončna svetloba je znana po tem, da pomaga pri zdravljenju depresije, blagodejno vpliva na vaše počutje, med drugim pa pomaga tudi znižati krvni tlak in krepiti imunski sistem.

Meditacija

Če se najraje sproščate s pomočjo meditacije, svoj kotiček opremite z žogo za jogo ali mehko preprogo, na kateri boste udobno meditirali. Vključite tudi radio ali gramofon, da boste lahko poslušali sproščujočo glasbo.

Komentarji

  • Hitri kontakt

    T: 040 903 424
    @: info@ekohisastil.si

  • O portalu Eko hiša & stil

    EKO HIŠA & STIL je portal, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice. Programska zasnova portala pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

  • Povezave