Varna otroška soba


Varna otroška soba Na trgu je ogromno proizvajalcev, ki ponujajo čudovite odtenke stenskih barv, vendar a so vsi primerni za otroške sobe?

Da bo soba varna in udobna, naj bo barva ekološka in neoporečna!

Že izbira primernega odtenka barve za otroško sobo je lahko velik izziv. Ta pa postane še zahtevnejši, ko pomislimo na varnost. Na trgu je ogromno proizvajalcev, ki ponujajo čudovite odtenke, vendar a so vsi primerni za otroške sobe? Najboljše barve za stene otroških sob so zagotovo tiste z ekološkim poreklom, predvsem pa ne smejo vsebovati hlapnih kemičnih spojin (posebej škodljiv je svinec). Te so škodljive za okolje in ljudi, povzročajo glavobole, draženje oči, nosne sluznice, pri nekaterih ljudeh pa se izražajo v simptomih podobnim gripi. Nekatere raziskave jih povezujejo tudi z nastankom rakavih bolezni.

Ekološke barve, ki so izdelane na vodni osnovi, ne vsebujejo hlapnih kemičnih spojin, so zagotovo dražje, ampak če imamo pred očmi zdravje in varnost naših najmlajših, ki so izredno občutljivi na toksične snovi iz okolja, nam tistih nekaj dodatnih evrov ne bo težko odšteti. Pri nas jih ponujajo praktično vsi specializirani trgovski centri in tudi spletne trgovine. 

Komentarji

  • Hitri kontakt

    T: 040 903 424
    @: info@ekohisastil.si

  • O portalu Eko hiša & stil

    EKO HIŠA & STIL je portal, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice. Programska zasnova portala pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

  • Povezave