3000 vodij trgovin iz JYSK-a bo pomagalo pri zaposlitvi 2000 bodočih kolegov


3000 vodij trgovin iz JYSK-a bo pomagalo pri zaposlitvi 2000 bodočih kolegov JYSK je začel z največjo svetovno kampanjo zaposlovanja za nove vodje trgovin

Februarja 2021 je JYSK dosegel cilj 3000 trgovin po vsem svetu. Da bi to proslavil in se še naprej usmerjal k novemu cilju 5000 trgovin, je začel z največjo zaposlitveno kampanjo doslej.

Tudi v Sloveniji išče JYSK nove sodelavce. Tam trenutno deluje 23 trgovin, v kratkem pa načrtujejo odprtje še 3 novih.

Kampanja bo potekala tako znotraj podjetja kot v medijih, kot so LinkedIn, Facebook, Instagram in YouTube, z oglasi, vprašalnikom in video posnetki. Vse je povezano s sloganom "Postani eden od naših 3000 vodij trgovin".

Vodje trgovin so ponosni, da so del kampanje. Na vprašanje, kaj bi rekli novim bodočim kolegom, je Janez Frelih, vodja trgovine iz Ljubljane, dejal: »Prinesi predanost, čakajo te možnosti! In v JYSK-u je res tako. Trud je prepoznan in nagrajen in moja pot v JYSK-u je taka.«

Velika raziskava med vodji trgovin

Katere primere je najbolje iskati, če razmišljate o menjavi službe ali o novem delovnem mestu? Seveda tiste, ki že delajo na podobnih delovnih mestih, v podjetju, kjer želite delati, in ki so pri svojem delu uspešni.

Odgovore na ta vprašanja je dala mednarodna raziskava, ki je bila konec leta 2020 izvedena med 3000 vodji JYSK trgovin in je bila podlaga za oblikovanje koncepta kampanje. V Sloveniji je v raziskavi sodelovalo 15 vodij trgovin, ki že vodijo svojo ekipo. Ta edinstvena raziskava je pomagala JYSK-u izvedeti več o tem, katere lastnosti in hobiji se ujemajo s značilnostmi tipične vodje trgovine v JYSK-u. Tako želijo  pritegnil najboljše kandidate, ki se bodo pridružili veliki JYSK družini pri uresničevanju novega načrta širitve, ki vključuje odprtje 5000 trgovin.

»Rezultati raziskave so nas naučili nekaj novega o vodjih trgovin, njihovih hobijih in interesih ter postavili trdne temelje za kampanjo, ki bo, verjamem, pritegnila veliko kakovostnih kandidatov in novih sodelavcev,« je povedala Jadranka Čulo Petrovčić, vodja kadrovske službe v JYSK Slovenija, Hrvaška, BiH in Srbija.

Nekaj ​​zanimivosti o vodjih trgovin v JYSK-u:

 • Naravni vodja je tisti, ki ga vodijo rezultati, je pozitiven, odločen, prepričljiv in pripravljen tvegati.
 • Vodja trgovine v podjetju JYSK ima v povprečju 29 let in 14 let izobrazbe.
 • 90% vodij vzdržuje kondicijo in imajo aktivno življenje.
 • 86% vodij trgovin zanima kuhanje.
 • 63% vseh vodij trgovin ima partnerja, s katerim živijo v skupnem gospodinjstvu.
 • 93% vodij trgovin zanimata dom in dekoracije.

Več informacij na https://jysk.si/3000

Komentarji

 • Hitri kontakt

  T: 040 903 424
  @: info@ekohisastil.si

 • O portalu Eko hiša & stil

  EKO HIŠA & STIL je portal, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice. Programska zasnova portala pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

 • Povezave