Bosch ponovno zmagovalec Trusted Brand 2020


Bosch ponovno zmagovalec Trusted Brand 2020 V letošnji raziskavi o zaupanju v blagovne znamke Trusted Brand je v kategoriji gospodinjskih aparatov ponovno zmagala blagovna znamka Bosch.

Revija Reader’s Digest in Mladinska knjiga sta letos že štirinajstič podelila priznanja Trusted Brand blagovnim znamkam, ki jim Slovenci najbolj zaupamo. Nagrado so podelili v 32-ih kategorijah. Raziskava, ki jo je izvedel Inštitut za raziskovanje trga in medijev, Mediana, je potekala med bralci revije Reader’s Digest Slovenija in na reprezentativnemu vzorcu celotne populacije v Sloveniji. V anketi je sodelovalo 1063 respondentov, ki so na lestvici od 0 do 10 ocenjevali, koliko zaupajo  navedenim znamkam, imeli pa so možnost, da sami predlagajo znamko, ki se jim zdi zaupanja vredna.

Več informacij o zmagovalcih in raziskavi: https://www.mladinska.com/trusted_brand/zmagovalci/blagovne_znamke

V podjetju BSH Hišni aparati d.o.o. Nazarje, smo priznanja zelo veseli, saj se zavedamo pomena močne blagovne znamke. Tako je njen ustavnovitelj - Robert Bosch, že pred več kot 130 leti izjavil: “Blagovna znamka ni dodatna, ampak ključna tema.”

Komentarji

  • Hitri kontakt

    T: 040 903 424
    @: info@ekohisastil.si

  • O portalu Eko hiša & stil

    EKO HIŠA & STIL je portal, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice. Programska zasnova portala pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

  • Povezave