Kakovostno pohištvo za kopalnico


Kakovostno pohištvo za kopalnico Vlaga v kopalnicah lahko resno vpliva na kopalniško opremo, saj lahko zaradi nje les nabrekne. Zaradi tega je lahko kopalniška oprema videti neprivlačna, predali in vrata pa se zapirajo in odpirajo manj gladko. Nekaj kakovostnih lastnosti bo poskrbelo, da vas bo vaša kopalniška oprema še dolgo razveseljevala – ključ do sreče se namreč skriva v materialih, ki so odporni proti vlagi, in trdih površinah.

Enote kopalniške opreme so vlagi izpostavljene čisto vsak dan. »Ne varčujte pri kakovosti« je torej zagotovo moto, ki se ga držite, ko izbirate material kopalniške opreme. Pri cenejši kopalniški opremi trislojna iverna plošča pogosto ni dokončno obdelana ali pa ni dovolj zaščitena pred vlago. V kopalnici lahko vpije vlago in nabrekne, zaradi česar bo površina videti neprivlačna in razpokana, vrata in predali pa se ne bodo več gladko zapirali.

Rešitev: kopalniška oprema, izdelana iz vodoodpornega materiala. Testi, izvedeni v Geberitovem laboratoriju za testiranja, kažejo jasno razliko v kakovosti. Prav zato Geberit uporablja vodoodporne materiale na osnovi lesa, ki jih škropljenje vode in vlaga ne poškodujeta.

Galerija slik  • Hitri kontakt

  • O portalu Eko hiša & stil

    EKO HIŠA & STIL je portal, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice. Programska zasnova portala pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

  • Povezave