Podjetje Miele se predstavi tudi v Mariboru


Podjetje Miele se predstavi tudi v Mariboru Z obširno predstavitvijo Miele prisoten tudi v Mariboru

Nemško podjetje Miele je že 121 let sinonim za odličnost s pionirsko tehnologijo, prefinjenim dizajnom, vrhunsko kakovostjo izdelave in nemškim inženirstvom. Upravlja ga četrta generacija družin ustanoviteljev, ki sledi sloganu »Immer besser«, kar v slovenskem prevodu pomeni »Vedno boljši«. To je mogoče predvsem zato, ker že ves čas ohranjajo kontinuiteto vrednot in ciljev, kar se kaže v spoštovanju, poštenosti in partnerskem odnosu z vsemi akterji, od prodajnih zastopnikov do končnih uporabnikov. Kupci izdelkov Miele se zavedajo pomena kakovosti in so okoljsko ozaveščeni. Metode proizvodnje so namreč prijazne do okolja, saj dosledno ohranjajo naravne vire, končni izdelki pa se ponašajo z zgledno porabo energije, vode in pralnih ali pomivalnih sredstev. Aparati so poleg tega preizkušeni na 20 let življenjske dobe, zato stranke nemalokrat v šali povedo, da si po več kot dveh desetletjih brezhibnega delovanja želijo zamenjati aparat zaradi modernejšega videza.

Podjetje na tržiščih po vsem svetu ponuja prvovrstne izdelke čistih linij, novih tehnologij, brezčasne elegance in intuitivnega upravljanja. Poleg gospodinjskih aparatov njihova ponudba vključuje tudi stroje za profesionalne namene, laboratorije in področje medicine.

V Sloveniji je podjetje prisotno že od leta 2000. Svoje zveste uporabnike razvajajo na Brnčičevi ulici v Ljubljani vse od otvoritve novih prostorov leta 2007. S predstavitvijo inovacij jim želijo približati uporabnost aparatov in jim zagotoviti prvovrstno izkušnjo. Pravijo, da je pri njih mogoče skoraj vse, saj imajo na enem mestu razstavljenih največ sodobnih gospodinjskih aparatov. Stranke jih lahko pred nakupom preverijo in preizkusijo na konkretni predstavitvi aparatov. Če potrebujete praktičen nasvet ali ste v dilemi, kako speči vašo najljubšo potico, vam z veseljem svetujejo. Njihovi prostori s svojo domačnostjo kar kličejo po obisku, saj vas poleg toplega sprejema njihovega strokovnega osebja pričakajo še sveže pečeni, omamno dišeči rogljički, postrežejo pa vam tudi z božansko aromatično kavo, ki jo kavni avtomati pripravijo iz sveže zmletih kavnih zrn za vsakega obiskovalca posebej. Lahko doživite tudi edinstveno kuhinjo prihodnosti in se udeležite dogodkov, ki se odvijajo v Miele Experience Centru. Kuhinja kot stičišče in središče dogajanja druži in povezuje različne generacije. Zato je še toliko pomembneje, da dobro premislite in svojo kuhinjo prihodnosti opremite po svojih željah. Le tako bo vaša kreativnost dobila krila in bolj kot kdaj prej boste uživali v lahkotnosti vseh procesov v kuhinji.

Tej misli se pridružujejo tudi v povsem novem Miele Experience Centru, ki je kot najsodobneje oblikovan in premišljeno zastavljen razstavni salon odslej na voljo tudi na lokaciji Bohova 2a v Mariboru (Hoče).

Pridružite se novi ekipi strokovnjakov pri raziskovanju in odkrivanju vrhunskih gospodinjskih pomočnikov tudi na novi lokaciji, ne glede na to, ali gre za kuhanje, pečenje, peko, likanje, pranje ali sesanje. Pod strokovnim vodstvom za svoje stranke pripravljajo raznolike kulinarično obarvane dogodke, delavnice in predstavitve aparatov, kjer zapleteno postane preprosto, nemogoče pa mogoče. Njihovi pogledi sežejo tudi preko meja, saj se lahko vsi, ki jih to zanima, dvakrat letno priključijo posebnim delavnicam JRE Masterclass. Te tečaje v prostorih Miele Experience Centra v Ljubljani in Mariboru pripravljajo v sodelovanju z mednarodnim združenjem priznanih kuharskih mojstrov in gostincev JRE.

Vabijo vas, da jih razveselite z obiskom, kjer vas bodo ob skodelici kave in pravkar pečenem rogljičku popeljali v svet Mielejeve tehnologije. Še posebej jih veseli, da vam lahko predstavijo nove aparate Miele GENERACIJE 7000, ki so namenjeni kuhinji prihodnosti. Pustite se zapeljati in razvajati le najboljšim.

miele.si

Galerija slikKomentarji

 • Hitri kontakt

  Mojvideo d.o.o.
  Prežihova 17
  8250 Brežice

  T: 040 903 424
  @: info@ekohisastil.si

 • O portalu Eko hiša & stil

  EKO HIŠA & STIL je portal, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice. Programska zasnova portala pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

 • Povezave