Prostor za vse vrste srečanj


Prostor za vse vrste srečanj Geberit na tem mestu ponuja nekaj namigov, kako kar najbolje delovati skladno in brez dodatnega stresa.

Družinska kopalnica je tisti prostor, kjer se dnevno srečujemo med hitenjem in skrbjo zase. Geberit na tem mestu ponuja nekaj namigov, kako kar najbolje delovati skladno in brez dodatnega stresa.

Migetanje sveč in raztreseni cvetovi vrtnice. Vonjave so zapeljive in pomirjujoči zvoki zapolnijo sobo. Končno je čas za sprostitev … ampak dovolj! Včerajšnji večer v soju sveč je sedaj le še spomin. Zjutraj pa spet vse po starem. Čas je, da se uredimo za službo, šolo ali vrtec. Malo po sedmi uri je v kopalnici cela zmešnjava. Vsak potrebuje čas, da se uredi in jutro postane stresno – kot ponavadi.

Včasih oaza dobrega počutja, včasih živahno družinsko središče – kopalnica mora ugoditi zelo različnim zahtevam (včasih celo skoraj istočasno). To je mogoče doseči z dobro premišljenim oblikovanjem. Konec koncev je vse odvisno od dobrega načrtovanja in izrabe celotnega prostora za shranjevanje. Trik je, da napolnimo kopalniško pohištvo na tak način, da je vse na svojem mestu, do katerega z lahkoto dostopate.

 • Omarica z ogledalom je idealen prostor za tiste predmete, ki jih najpogosteje uporabljamo, na primer za zobne ščetke, dezodorant in kozmetiko.
 • V idealnem primeru se lahko omarica za umivalnike uporablja za shranjevanje vsega, kar potrebujemo v kopalnici. Poleg krtač in sušilca za lase se lahko tam shranjuje vse od penečih kopeli do brisač. Vsak, ki potrebuje več prostora za shranjevanje, pa lahko temu doda še nizko ali visoko stransko omarico.
 • Poskrbite, da bodo vsi vedeli, kam so pospravljene stvari v kopalnici. Potem ne bi smelo nič več ovirati mirnega začetka dneva.

Na kratko: Dobra organizacija prostora za shranjevanje pomeni, da vas ne bo skrbel vsakodnevni kaos zjutraj v kopalnici – in da se boste lažje sprostili in se veselili novega dne.

Organizacija predalov

Kopalniški pripomočki so zgledno urejeni znotraj predalov. Organizatorji in vložki za predal se lahko dodajo za še lažjo organizacijo.
Photo: Geberit (Ben Huggler)

Brez primanjkovanja prostora

Čeprav je kopalnica zelo majhna, ponujajo umivalniške omarice dovolj prostora. Priročne so tudi omarice z ogledali, ki nudijo potreben prostor za shranjevanje in na ta način pripomorejo k urejenosti.

 

Galerija slikKomentarji

 • Hitri kontakt

  T: 040 903 424
  @: info@ekohisastil.si

 • O portalu Eko hiša & stil

  EKO HIŠA & STIL je portal, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice. Programska zasnova portala pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

 • Povezave