RALUX - tende za vse letne čase ...


Kvalitetne tende nas lahko varujejo pred vremenskimi vplivi v vseh letnih časih in celo pasivno ogrevajo steklene površine.

Družinsko podjetje RALUX skrbi za zaščito doma pred sončno pripeko že od leta 1989. Imajo lastno proizvodnjo vseh vrst senčil na več kot 1000 m2 pokritih površin. V svoji šivalnici s tehnološko dovršenimi postopki in računalniško podprtimi avtomatskimi orodji krojijo in šivajo tkanine ter opravljajo visokofrekvenčno varjenje PVC ter Soltis tkanin. Ponujajo že več kot 70 različnih modelov tend in drugih zunanjih senčil ter notranjih dekorativnih senčil in zagotavljajo celovito ponudbo; od izmer, svetovanja, izdelave po naročilu do vgradnje izdelkov.

Sodelujejo z vodilnimi evropskimi korporacijami in proizvajalci komponent zložljivih konstrukcij, dovršenih pogonskih mehanizmov, najkvalitetnejših tkanin in električnih ter elektronskih komponent, kar je predpogoj za kvalitetne izdelke.

Z obsežno ponudbo, tehnično in oblikovno dovršenostjo izdelkov ter nenehnim razvojem tudi v avantgardni dizajn tako kreirajo nove trende v svetu oblikovanja zunanjih senčil.

www.ralux.si

Galerija slik  • Hitri kontakt

  • O portalu Eko hiša & stil

    EKO HIŠA & STIL je portal, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice. Programska zasnova portala pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

  • Povezave