Talna pršna plošča Geberit Olona


Talna pršna plošča Geberit Olona Breznivojski pršni prostori so običajni v modernih stanovanjih, stanovanjih za gibalno ovirane osebe in še posebej v hotelih. Zato je talna pršna plošča Olona primerna prav za vse.

Pršna plošča Geberit Olona je na voljo v več dimenzijah in je idealna tako za manjše kot tudi za večje kopalnice v zasebnih domovih in hotelih.

Pršna plošča Geberit Olona izstopa zaradi enostavnega načina vgradnje, minimalističnega dizajna in ugodnega razmerja med ceno in kakovostjo. Plošča je izdelana iz kamene smole. Lahko se vgradi v nivoju tal, zaradi nogic oz. inštalacijskega seta je vgradnja enostavna, varna in zanesljiva.  Tanek svetleče kromirani obroč, s katerim je obrobljen pokrov odtoka, še poudarja vtis lebdenja v zraku in dodaja piko na i izgledu plošče. Pokrov je kompatibilen z Geberitovimi odtoki za prhe premera 90 mm. Pomembno je tudi dejstvo, da je vzdrževanje zelo enostavno.

RAZLIČNE DIMENZIJE ZA RAZLIČNE KOPALNICE
Geberit Olona sodi v srednji cenovni razred in je z naborom dvajsetih različnih dimenzij primerna za praktično vsako kopalnico. Glede na gradbeno situacijo se lahko uporabi sifone z vodnim stolpcem standardne višine 50 mm, pri nižjih višinah talnih oblog pa tiste s 30 mm. Pršna plošča je na voljo v štirih kvadratnih oblikah s stranicami 80, 90, 100 ali 120 cm in šestnajstimi pravokotnimi, širin med 75 in 100 cm ter dolžin med 90 in 180 cm.

Galerija slik



Komentarji

  • Hitri kontakt

    T: 040 903 424
    @: info@ekohisastil.si

  • O portalu Eko hiša & stil

    EKO HIŠA & STIL je portal, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice. Programska zasnova portala pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

  • Povezave