Unicommerce predstavil najnovejša orodja Fiskars za leto 2020


Unicommerce predstavil najnovejša orodja Fiskars za leto 2020 Uporabnike bodo navdušili z inovativnimi izdelki za vrtnarjenje, obrezovanje in zalivanje ter z novimi konstrukcijskimi orodji.

Družba Unicommerce slovenskemu trgu letos že predstavlja najnovejša orodja Fiskars, najstarejše finske blagovne znamke vrtnega orodja, katere začetki segajo že v leto 1649. Tudi letos bodo navdušili uporabnike z novimi, inovativnimi in oblikovno dovršenimi izdelki za vrtnarjenje, obrezovanje in zalivanje, hkrati pa na trg prinašajo še nova konstrukcijska orodja, kot so tehnološko izpopolnjenje škarje, klešče, lomilke ali kladiva. Vsi izdelki bodo na voljo pri trgovskih mrežah s specializiranimi oddelki za vrt in v dobro založenih vrtnarskih centrih.

Med novostmi so vse pozornosti vredni izdelki Fiskars iz serij Norden in Solid, od sekir za obdelavo lesa, vrtnih žag in brusov do najnovejših škarij za obrezovanje rezanega cvetja in grmovnic; serija Norden – sekire; serija Solid – sekire, mačete, vrtne žage, brusi, vrtne škarje, snežna orodja; Fiskars zalivalni sistemi. Fiskars je s svojo napredno tehnologijo pri novih orodjih PowerArc in PowerGear poskrbel tudi za izboljšanje uporabniške izkušnje na gradbišču.

Izdelki se ponašajo z izboljšanimi rezili, pri čemer poleg vrhunske mehanike ter napredne ergonomije za uporabnika pomenijo tudi optimizacijo moči pri njihovi uporabi, saj bosta napor in obremenitev pri rezanju manjša za kar 30 do 50 odstotkov. Tako bo letošnje leto zaznamovala ponudba izdelkov PowerArc ter rezalnih orodij PowerGear, ki uporabnikom omogočata izkoristiti polno moč tega izpopolnjenega gradbenega orodja – pa tudi večjo učinkovitost ter z manj napora tudi večje udobje pri delu.

  • Hitri kontakt

  • O portalu Eko hiša & stil

    EKO HIŠA & STIL je portal, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice. Programska zasnova portala pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

  • Povezave