Četrta generacija sekir Fiskars


Nova serija cepilnih sekir Fiskars je bila nagrajena s prestižno nagrado Red Dot za vrhunski dizajn in kakovost.

Sekira nove generacije zagotavlja večjo varnost, saj omogoča odlično prerazporejanje trenja ter vpijanje odvečne vlage na mestu oprijema rok na zgornjem in spodnjem delu ročaja. S tem je nadzor pri rokovanju s sekiro izboljšan, kar praktično pomeni, da se lahko uporabnik bolj osredotoči na zamah in manj na samo držanje ročaja sekire. Odlikujejo jih optimalna teža sekalne glave, novi, patentirani nedrsni 3D-ročaj in njegova racionalna dolžina. Dodatna prednost 4. generacije sekir Fiskars je kar 25-letna garancija. Nova serija cepilnih sekir Fiskars je bila nagrajena s prestižno nagrado Red Dot za vrhunski dizajn in kakovost.

Sekalna glava je dvakrat karbonizirana, kar jo jača in povečuje njeno trpežnost, obenem pa je rezilo mogoče lažje nabrusiti. S Fiskars sekiro postane cepljenje lesa zabavno in učinkovito. Sekire so izdelane iz ultra lahkega in trpežnega FiberComp™ materiala, ki minimizira njeno obrabo in zagotavlja, da je sekira praktično nezlomljiva.

Nove sekire so od septembra na voljo v vseh večjih vrtnih centrih, bolje založenih tehničnih trgovinah in pri pooblaščenih trgovcih Stihl po vsej Sloveniji.

www.fiskarsgroup.com

  • Hitri kontakt

    T: 040 903 424
    @: info@ekohisastil.si

  • O portalu Eko hiša & stil

    EKO HIŠA & STIL je portal, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice. Programska zasnova portala pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

  • Povezave