CleanLine80 z integriranim padcem


CleanLine80 z integriranim padcem S keramičnimi ploščicami obložena tla breznivojskih pršnih prostorov združujejo eleganco in dostopnost. Zanesljivo odvajanje vode pri takih pršnih prostorih je seveda zelo pomembno. To pa s svojimi prednostmi zagotavlja pršna kanaleta Geberit CleanLine80.

Zmagoslavni trenutek, ko se na koncu odstrani zaščitni film s kanalete Geberit CleanLine80 (na sliki v barvi šampanjca) in le ta razkrije svoj sijaj.

Pršni prostori v nivoju tal so lepi, praktični in pri končnih kupcih zelo priljubljeni. Kadar so njihova tla opremljena s ploščicami, je pravi izziv zagotoviti ustrezen naklon. Pri vse bolj priljubljenih ploščicah velikega formata se izvajalci pogosto zanašajo le na občutek. Normativi na tem področju sicer dopuščajo precej svobode, priporoča se namreč naklon med enim in dvema procentoma. To pa ne pomaga veliko, saj dopušča dovolj prostora za improvizacijo.

INTEGRIRANA REŠITEV

Za harmonično doživetje prhanja naklon ne sme biti niti prevelik niti premajhen. To je razlog, da je nova pršna kanaleta Geberit CleanLine80 opremljena z integriranim padcem. Izvedba zanesljivo delujoče linearne drenaže je s tem močno poenostavljena: višinska razlika med obema koncema kanalete, ki se lahko krajša, in sredinsko postavljenim odtokom je vedno prava. To pomeni zanesljivost za inštalaterja in nemoteno doživetje prhanja, brez stoječe vode, za uporabnike.

ZADOVOLJSTVO BREZ FUG

Prednosti te integrirane rešitve so vidne že med vgradnjo: navzven Geberit CleanLine80 ohrani vodoravno obliko. Le tako je možno pravilno polaganje ploščic vseh vrst in velikosti. To pa je prvi pogoj za popoln vzorec fug. Poleg tega je integriran padec odgovor tudi na razširjen trenutni trend: narašča povpraševanje po posebej velikih ploščicah, od katerih ena pokriva celotno dno tuša. Danes obstajajo poleg formatov, ki se pogosto uporabljajo v zasebnih stanovanjih (30×30, 60×30 in 90×30 cm) tudi ploščice, večje od 5 m². V ozadju tega razvoja ponuja kanaleta Geberit CleanLine80 z integriranim padcem rešitev za odvajanje vode pri velikih talnih prhah. Na tak način lepoto in dostopnost talnih rešitev za prhanje dopolnjuje njihova zanesljiva drenaža.

CleanLine80 je zasnovan za ploščice debeline med 10 mm in 35 mm in je na voljo v barvah nerjavnega jekla, črnega kroma in šampanjca.

Galerija slik  • Hitri kontakt

  • O portalu Eko hiša & stil

    EKO HIŠA & STIL je portal, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice. Programska zasnova portala pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

  • Povezave