Dopolnitev ponudbe Geberit sanitarnih modulov Geberit Monolith in Geberit Monolith Plus


Dopolnitev ponudbe Geberit sanitarnih modulov Geberit Monolith in Geberit Monolith Plus Geberit Monolith

Sanitarna modula Geberit Monolith in Geberit Monolith Plus je mogoče zdaj pri oblikovanju sodobnih kopalnic uporabiti še bolj vsestransko dodaja eleganco tako novim toaletnim prostorom kot tudi tistim, ki se obnavljajo, na primer kot nadomestilo nadometnega splakovalnika Z novimi sprednjimi in stranskimi oblogami povzemajo in dopolnjujejo trenutne trende na področju kopalniške opreme.
Sprednja obloga je iz stekla na voljo v beli, črni, lava ali peščeno sivi barvi ter keramika v videzu skrilavca ali betona. Stransko oblogo iz aluminija je mogoče kombinirati z belo, pšenično sivo barvo stekla ali keramiko v videzu betona, medtem ko se stransko oblogo aluminij črni krom kombinira z lava steklom in keramiko v videzu skrilavca. Sanitarni moduli za stenske in talne WC školjke so združljivi s praktično vsemi njihovimi standardnimi modeli kot tudi z Geberit AquaClean tuš WC-ji.

  • Hitri kontakt

    T: 040 903 424
    @: info@ekohisastil.si

  • O portalu Eko hiša & stil

    EKO HIŠA & STIL je portal, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice. Programska zasnova portala pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

  • Povezave