Fasadne plošče Swisspearl Largo Reflex


Fasadne plošče Swisspearl Largo Reflex Rahlo svetleč in mavrični značaj fasade| Nove barve

Barvna linija fasadnih plošč Swisspearl Reflex je sestavljena iz 12 novih in rahlo svetlečih barvnih tonov. Vlaknocementna plošča z odsevnim premazom omogoča oblikovanje fasade v subtilnih kovinskih odtenkih. Fasadne plošče Swisspearl združujejo trajnostno funkcionalno varnost z najvišjo kakovostjo.

Vlaknocementne fasadne plošče Swisspearl so zasnovane po sistemu prezračevane fasade. Notranji sloji zagotavljajo zgradbi nosilnost ter toplotno in zvočno izolativnost, zunanja obloga pa učinkovito varuje notranji sestav pred dežjem, vetrom in snegom ter daje zgradbi prestižen izgled in trajno lepoto.

Vse velikoformatne fasadne plošče imajo specialno obdelano površino, impregnirane robove in premaz zadnje strani. Na razpolago so v različnih zaključnih obdelavah. Po obrezovanju vseh štirih robov se lahko dodatno razrežejo na želene velikosti.

S portfeljem fasadnih plošč Swisspearl je podjetje Eternit Slovenija na slovenskem trgu ter na trgih JV Evrope prisotno že več kot 20 let. Poleg fasadnih plošč podjetje proizvaja in trži tudi vlaknocementne strešne plošče ter ostale vlaknocementne izdelke za vrt in interier. Življenjska doba, trajnost in vsestranskost izdelkov Swisspearl so v prvi vrsti odvisni od materiala in njegovih odličnih mehanskih lastnosti in dolgoletnih izkušenj vlaknocementne proizvodnje.

Eternit Slovenija d.o.o., Anhovo 9, 5210 Deskle, tel.: (0)5 392 16 15, info@eternit.si, https://www.eternit.si/

Galerija slik  • Hitri kontakt

  • O portalu Eko hiša & stil

    EKO HIŠA & STIL je portal, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice. Programska zasnova portala pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

  • Povezave