Fasadne plošče Swisspearl Terra


Fasadne plošče Swisspearl Terra Ustvarjajo arhitekturo v sožitju z naravo

Vlaknocementne fasadne plošče Swisspearl so zasnovane po sistemu prezračevane fasade. Notranji sloji zagotavljajo zgradbi nosilnost ter toplotno in zvočno izolativnost, zunanja obloga pa učinkovito varuje notranji sestav pred dežjem, vetrom in snegom ter daje zgradbi prestižen izgled in trajno lepoto.

Velikoformatne plošče imajo specialno obdelano površino, impregnirane robove in premaz zadnje strani. Na razpolago so v različnih zaključnih obdelavah. Po obrezovanju vseh štirih robov se lahko dodatno razrežejo na želene velikosti.

Podjetje Eternit Slovenija na trg trenutno uvaja novo barvno serijo fasadnih plošč Swisspearl Terra. To so vlaknocementne plošče z močno pigmentirano barvno prevleko. Fino usklajene barve spominjajo na zemeljske tone in dajejo ovoju stavbe zemeljski, topel videz, s katerim se z lahkoto združi z naravnim okoljem.

Fasadne plošče Terra se lahko pritrjujejo na leseno ali kovinsko podkonstrukcijo,  z uporabo vidnih ali nevidnih pritrdilnih elementov. Dobavljive so v šestih barvnih tonih.

Eternit Slovenija d.o.o., Anhovo 9, 5210 Deskle, tel.: (0)5 392 16 15, info@eternit.si

Galerija slik  • Hitri kontakt

    T: 040 903 424
    @: info@ekohisastil.si

  • O portalu Eko hiša & stil

    EKO HIŠA & STIL je portal, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice. Programska zasnova portala pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

  • Povezave