Geberit ONE WC školjka


Geberit ONE WC školjka Mnogo koristnih inovacij v toaletnih prostorih

Sanitarni inženirji in strokovnjaki za keramiko podjetja Geberit so stranišče v celoti optimizirali in izpopolnili. Nova stenska Geberit ONE WC školjka predstavlja vrhunec harmonije – vsa razmerja, oblike in dimenzije rež so medsebojno usklajeni. Pritrdilnih vijakov se ne vidi nikjer. Rahlo asimetrična notranjost WC školjke brez roba je kvalitetno glazirana njena posebna oblika pa omogoča izjemno tiho splakovanje. Zahvaljujoč dovršeni tehnologiji namestitve je mogoče višino stranišča prilagoditi ob namestitvi ali pa tudi po večletni uporabi in to ne da bi bilo potrebno izvajati posege v zid.

Nadaljnji razvoj notranjosti WC školjke brez roba je prinesel tehnologijo splakovanja TurboFlush, ki se že uporablja v nekaterih modelih Geberit AquaClean tuš WC-jev. Ko splaknemo stranišče teče voda spiralno po notranjosti WC školjke. Zahvaljujoč optimiziranemu načinu vodenja njenega toka splakovanje ni samo zelo tiho, ampak tudi izjemno temeljito. WC pokrov in sedežna deska, ki sta narejena iz kakovostne plastike in imata mehanizem za mehko zapiranje, se natančno prilegata WC školjki. Za ta namen se uporabita dva pritrdilna vijaka, ki pokrov in sedež tudi trdno držita na mestu. Poseben način pritrjevanja pa omogoča tudi njuno enostavno odstranjevanje ter ponovno nameščanje, kar zelo olajša postopke čiščenja.

Več informacij na www.geberit.si.

  • Hitri kontakt

    T: 040 903 424
    @: info@ekohisastil.si

  • O portalu Eko hiša & stil

    EKO HIŠA & STIL je portal, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice. Programska zasnova portala pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

  • Povezave