Geberitove aktivirne tipke


Geberitove aktivirne tipke Geberit Sigma21 in Geberit Sigma50 s pridihom sveže estetike za moderno in atraktivno kopalnic.

Trend, ki privzdiguje individualizirano, s seboj prinaša tudi več zahtev po širšem naboru oblikovalskih možnosti. To pomeni, da morajo biti nianse, v katere odenemo prostore, dobro premišljene. Aktivirne tipke v novih trendovskih kovinskih barvah (medenina, kromirana, rdeče zlato in črni krom) lahko v kopalnici naredijo majhno, a opazno spremembo. Odslej so odete tudi v nove materiale (črni oreh, skrilavec in videz betona).

  • Hitri kontakt

    T: 040 903 424
    @: info@ekohisastil.si

  • O portalu Eko hiša & stil

    EKO HIŠA & STIL je portal, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice. Programska zasnova portala pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

  • Povezave