Ko združimo samo najboljše


Ko združimo samo najboljše WC školjka, umivalnik in tuš - glavna področja v kopalnici – imajo nov skupni imenovalec: Geberit ONE. Ta celovita rešitev združuje znanje v sanitarni tehnologiji vgradnje v steno s strokovnim znanjem pred steno.

Geberit ONE ponuja bistveno boljšo kakovost življenja. To pomeni več čistoče, več prostora in več prilagodljivosti. Tudi sanitarni strokovnjaki se lahko veselijo večje zanesljivosti pri načrtovanju, učinkovitega poteka dela in raznolikih možnosti za dodatno prodajo. Zanesljiv sistem Geberit Duofix je popolnoma premišljen in zagotavlja upoštevanje zahtevanih standardov ter brezhibno namestitev, delovanje in vzdrževanje kopalniških elementov.

IZJEMNA ČISTOČA

Zmanjšan obseg čiščenja zagotavlja trajno zadovoljstvo. WC školjka, ki ima notranjo geometrijo optimizirano za splakovanje in je povsem brez roba, je tukaj odličen primer. Poleg tega je sedež in pokrov sedeža za WC školjko je povsem enostavno odstraniti in tako je čiščenje še toliko bolj enostavno.

Ker je umivalnik popolnoma prilagojen armaturi, omogoča preprosto splakovanje. Zahvaljujoč položaju na zadnjem robu notranjosti umivalnika, inovativni odtok umivalnika ni neposredno v bližini vodnega curka, s čimer se zmanjša nastajanje vodnega kamna in ostankov vode. Posebna glazura Geberit KeraTect® zagotavlja, da so vse keramične površine dolgotrajno zaščitene.

Tuš stena Geberit ONE se ponaša s preprosto zasnovo in je tudi enostavna za čiščenje. Varno je zasidrana v steno, tako da je brez pritrdilnih nosilcev, na katerih se nabira umazanija, kar predstavlja ovire pri čiščenju.

PROSTOR JE RAZKOŠJE

Geberit ONE – ki ponuja najboljše iz obeh svetov – ustvarja prostor. Številne možnosti oblikovanja so zato možne tudi takrat, ko je v kopalnici malo prostora. Ker se sanitarna tehnologija vgradi v steno, kot sedaj tudi omarica z ogledalom, sifon in tuš niša, ostane na voljo veliko več prostora.

Postavitev sanitarne tehnologije v steno odpira veliko novih možnosti. Poleg tega, da je večino vzdrževalnih del je mogoče izvesti skozi revizijsko odprtino, lahko inštalaterji bolje upravljajo povezave do drugih obrti, kot so gradbeniki, keramičarji in električarji. Zahvaljujoč novim montažnim elementom je namestitev omarice z ogledalom Geberit ONE in tuš niše postal sestavni del načrtovanja pri izvedbi kopalnice.

PRILAGOJENO ZA SPREMINJANJE POTREB

In dobre novice se pri tem ne ustavijo. Geberit ONE ponuja izjemno visoko stopnjo prilagodljivosti in trajnosti. WC, je mogoče namestiti na različne višine, kar zagotavlja, da kopalnica ne ponuja samo največjega možnega udobja v tem trenutku, tudi pozneje. Poleg tega je možno neobvezne dodatke, kot je Geberit DuoFresh modul za odstranjevanje neprijetnih vonjav ali tuš WC, ob predhodni pripravi električnega priključka tudi naknadno vgraditi. To pa je v pomoč sanitarnim trgovcem in inštalaterjem pri prodaji izdelkov na podlagi že nameščene tehnologije. Geberit ONE postavlja nove standarde v sanitarni industriji – to je serija, ki združuje znanje in izkušnje vgradnje v steni in pred steno.

Galerija slik  • Hitri kontakt

    T: 040 903 424
    @: info@ekohisastil.si

  • O portalu Eko hiša & stil

    EKO HIŠA & STIL je portal, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice. Programska zasnova portala pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

  • Povezave