Na Koroškem predstavili atraktivni liniji JUB Decor in HYDROSOL Decor


Na Koroškem predstavili atraktivni liniji JUB Decor in HYDROSOL Decor Predstavitve so potekale na lokaciji trgovine z gradbenimi materiali IBUS v Pamečah v Slovenj Gradcu

Dol pri Ljubljani, 6. septembra 2021:  Družba JUB je v sodelovanju s trgovskim podjetjem IBUS konec avgusta na poslovno srečanje povabila slikopleskarje iz Mežiške doline ter širše severovzhodne regije in jim podrobno predstavila liniji JUB Decor in HYDROSOL Decor. Dogodka, ki sta potekala na zunanjem prostoru trgovine z gradbenimi materiali IBUS v Slovenj Gradcu, je povezoval vodja JUB Akademije dr. Iztok Kamenski, pri predstavitvi JUB-ovih dekorativnih tehnik za interierje pa se mu je pridružila še znana slovenska estradnica Jasna Kuljaj. Z interaktivnim pristopom sta udeležencem na privlačen način predstavila najsodobnejše tehnike za obdelavo notranjih površin JUB Decor in sistem HYDROSOL Decor, neposredni prenos obeh dogodkov preko JUB FB live pa je lahko spremljala tudi druga zainteresirana javnost.

 

 

Galerija slik  • Hitri kontakt

  • O portalu Eko hiša & stil

    EKO HIŠA & STIL je portal, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice. Programska zasnova portala pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

  • Povezave