Nagrada za oblikovanje in funkcionalnost


Nagrada za oblikovanje in funkcionalnost Geberit je na podelitvi prestižnih nagrad iF DESIGN AWARD 2021 prejel štiri priznanja

Štirje izdelki Geberit so prejeli priznanja žirije oz. mednarodno priznano nagrado iF DESIGN AWARD 2021. Poleg ogledalne omarice z intuitivnim delovanjem Geberit ONE in breznivojske pršne plošče Olona sta priznanje prejela tudi razširjena ponudba Geberit ONE z novimi umivalniki in kopalniškim pohištvom ter kopalniška serija Geberit iCon.

Pri nas že lahko preizkusite novo pršno ploščo Geberit Olona. Ostali nagrajeni izdelki bodo na našem trgu na voljo naslednje leto.

Ogledalna omarica Geberit ONE s funkcijo ComfortLight je nadvse navdušila žirijo na iF DESIGN AWARD 2021. Predvsem je bil hvale deležen poseben koncept osvetlitve, saj ponuja omarica z ogledalom Geberit ONE popolnoma prilagojeno osvetlitev ob vsakem delu dneva in ob vseh dejavnostih v kopalnici. Osvetlitev lahko upravljate intuitivno, zasnovana pa je tako, da odlično osvetli območje ogledala, umivalnika ter preostalega dela kopalnice s štirimi svetlobnimi viri, vgrajenimi v omarico z ogledalom, pri tem pa ne slepi uporabnika. Prav tako osvetli območje umivalnika in armature, hkrati pa dahne prostoru živahen – in na videz večji prostor.

Pršna plošča Geberit Olona

Breznivojska pršna plošča Geberit Olona je žirijo prepričala tako z oblikovalsko zasnovo kot tudi s funkcionalnostjo. To odlično dokazuje minimalistična zasnova odtoka. Pokrov odtoka je obdan s tankim kromiranim obročem, s katerim daje videz lebdenja. Voda odteka pod tankim srebrnim robom v odtok. Posebna pršna površina nudi zaščito pred zdrsom, saj ustreza drugemu najstrožjemu protizdrsnemu razredu B. Ob tem pa tudi inštalaterjem predstavlja prednost hitra in zanesljiva namestitev pršne plošče, zahvaljujoč prefinjeni sistemski tehnologiji in integriranemu tesnilnemu flisu. Te značilnosti so se odražale v visokih ocenah v vseh kategorijah.

Geberit ONE umivalniki in kopalniško pohištvo

Leta 2021 sta bila razširjena oblika in obseg ponudbe pohištva za kopalniško serijo Geberit ONE. Žirijo je še posebej navdušila modularna zasnova, ki zagotavlja svobodo oblikovanja in stranki omogoča, da sestavi kopalnico, ki je popolnoma prilagojena posameznikovim potrebam. Serija je prejela pohvale tudi zaradi posebnih funkcij, ki zadevajo čistočo in optimiziranost prostora. Z novimi razširitvami je sedaj umivalnik osrednji element v kopalnici. Posamezni sestavni deli – umivalnik in kopalniško pohištvo – so popolnoma usklajeni in jih je mogoče kombinirati na različne načine. To se je izkazalo za najboljši argument.

Serija kopalnic Geberit iCon

Priljubljena serija kopalnic Geberit iCon vse od leta 2009 predstavlja sodobni dizajn s čistimi linijami v višjem delu srednjega cenovnega razreda. Zaradi velike razširitve ponudbe in celovite posodobitve zasnove si je serija prislužila četrto letošnjo nagrado iF DESIGN AWARD 2021. Ne glede na velikost kopalnice serija Geberit iCon vedno ponuja pravo rešitev s svojo široko paleto kopalniške keramike in kopalniškega pohištva. Med zadnjo revizijo pohištvenega koncepta je bila posebna pozornost namenjena optimizaciji prostora za shranjevanje.

Elegantno in prefinjeno

Breznivojska pršna plošča Geberit Olona ponuja privlačen dizajn in visokokakovostne materiale ter odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Zaradi prefinjene sistemske tehnologije Geberit omogoča hitro in enostavno namestitev. Integriran tesnilni flis zagotavlja zanesljivo, trajno tesnjenje.

Geberit ONE

Geberit ponuja umivalnike in omarice za umivalnike v različnih velikostih, da se prilagodijo dizajnu enojnih ali dvojnih umivalnikov. Omarice in umivalniki so na voljo v sedmih različnih barvah.

Geberit iCon

Leta 2021 je kopalniška serija Geberit iCon dobila nov, svež dizajn ter dodatno keramiko in pohištvo.

  • Hitri kontakt

    T: 040 903 424
    @: info@ekohisastil.si

  • O portalu Eko hiša & stil

    EKO HIŠA & STIL je portal, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice. Programska zasnova portala pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

  • Povezave