Nova generacija strešnih oken Velux


Nova generacija strešnih oken Velux Z novo generacijo strešnih oken VELUX so postavljeni novi standardi za naravno svetlobo, svež zrak in energijsko učinkovitost.

Vse to z namenom zagotoviti kar najboljše bivalne pogoje v mansardi. Steklena površina je v primerjavi s prejšnjo generacijo oken do 18% večja. To je bilo možno doseči s tanjšanjem okvirja in z bolj elegantno ter vitko loputo za zračenje na kateri je tudi ročica za odpiranje. V okenskem krilu in okvirju so dodani elementi iz ekspandiranega polistirena (EPS) imenovani ThermoTechnology™, les v plastificiranih strešnih oknih pa je še dodatno termično obdelan. Nova elektrificirana strešna okna VELUX imajo inovativno in oblikovno privlačno upravljalno tablico, ki zagotavlja veliko udobja pri upravljanju.

Več informaciji na www.velux.si

  • Hitri kontakt

    T: 040 903 424
    @: info@ekohisastil.si

  • O portalu Eko hiša & stil

    EKO HIŠA & STIL je portal, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice. Programska zasnova portala pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

  • Povezave