Nova kolekcija vrhunske izolacije


Nova kolekcija vrhunske izolacije Podjetje Knauf Insulation letos predstavlja novo preoblečeno linijo svojih proizvodov iz steklene volne, ki jih poleg prepoznavne embalaže odlikuje tudi izboljšana kvaliteta.

Gre za izdelke proizvedene v tehnologiji ECOSE – torej brez fenol formaldehidnih veziv, ki so uporabniku prijaznejši, hkrati pa tudi primernejši za delo, saj se ne prašijo, so brez vonja, se lepo ražajo ter so prijetni na otip. Namenjeni so prvenstveno izolaciji mansard, predelnih sten in drugim neobremenjenim konstrukcijam.

Več na www.knaufinsulation.si

Promocijsko sporočilo

  • Hitri kontakt

    T: 040 903 424
    @: info@ekohisastil.si

  • O portalu Eko hiša & stil

    EKO HIŠA & STIL je portal, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice. Programska zasnova portala pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

  • Povezave