Okna AJM prva v kakovosti


Okna AJM prva v kakovosti Kakovost AJM izdelkov je med slovenskimi potrošniki dokazala nedavna neodvisna raziskava QUADAL.

Znano je, da v podjetju AJM okna-vrata-senčila, znajo ustvarjati okna in vrata na visokem kakovostnem nivoju, še enkrat več pa je to tudi dokazala nedavna neodvisna raziskava QUADAL – QUality meDAL, ki jo je med slovenskimi potrošniki opravila neodvisna švicarska organizacija ICERTIAS.

Medaljo QUADAL lahko dobijo samo tisti izdelki in storitve, ki so jih kot najkakovostnejše v neodvisni tržni raziskavi v obliki spletnega vprašalnika prepoznali potrošniki. Največ slovenskih potrošnikov, v anketo so bili zajeti tisti, ki zasebno gradijo ali prenavljajo, kot tisti, ki se s tem področjem ukvarjajo profesionalno, je na vprašanje: "Navedite ime proizvajalca oken, ki po vaši osebni izkušnji ali izkušnji vaših bližnjih ponuja resnično najvišjo raven kakovosti na slovenskem trgu," največkrat odgovorilo z AJM. S tem so kupci oken in vrat, ponovno (po certifikatih Best Buy in Trusted Brand) potrdili, da so izdelki podjetja AJM kakovostni, energetsko učinkoviti in tudi oblikovno lepi, ter da izpolnjujejo njihova pričakovanja.

Če torej razmišljate o zamenjavi oken in vrat še pred zimo, so najboljši naslov za to pri AJM – več na www.ajm.si.

Besedilo in fotografija: PR

  • Hitri kontakt

    T: 040 903 424
    @: info@ekohisastil.si

  • O portalu Eko hiša & stil

    EKO HIŠA & STIL je portal, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice. Programska zasnova portala pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

  • Povezave