Porotherm in Tondach opečni sistemi


Porotherm in Tondach opečni sistemi Opeka ustvarja prijetno ozračje v prostoru, ne vsebuje škodljivih snovi, zadržuje vlago in ne prepušča hrupa, zato človeku zagotavlja prijetno in udobno zavetje.

Masivna gradnja ima številne prednosti. Tradicija, izkušnje arhitektov in izvajalcev, prilagojenost podnebnim razmeram, trajnost, trdnost, toplotna akumulacija, zvočna zaščita … Zato je tudi najbolj razširjena pri nizkoenergijskih stavbah. Opečna masivna gradnja se odlikuje po dobri akumulaciji toplote, saj opečni gradbeni elementi shranjujejo toploto solarnih dobitkov in notranjih virov. 

Porotherm zidni sistem

Energetska učinkovitost
S Porotherm PROFI Dryfix sistemom gradite energetsko učinkovito in varčujete z energijo sedaj in vedno.

Kvaliteta
Mehanske karakteristike, natančnost vgradnje, certificirani sistem so garancija za vrhunsko kvaliteto Porotherm sistema gradnje.

Hitrost gradnje
Z uporabo Porotherm PROFI opeke si zagotovite hitrejšo gradnjo in vselitev v vaš nov dom.

Akumulacija toplote
Naj bo vaša hiša najboljša naravna klima. Opeka služi kot akumulator toplote, ki zadržuje visoko temperaturo, ki jo daje sonce ali kateri drugi vir toplote v hiši. Nazaj v prostor pa jo vrača, ko zunanja temperatura pade.

Več o Porotherm produktih najdete na www.wienerberger.si

Tondach strešni sistem

Nudimo individualne rešitve za streho skozi raznolikost oblik ali barv. Razvijamo proizvode, ki v ospredje postavljajo koristi človeka, ne glede na to, če gre pri tem za novo streho, obnovo ali sanacijo stare.

Dodatki za streho

Streha ni le kvadratura pomnožena s porabo strešnika. Za izgled in funkcionalnost so pomembni tudi različni dodatki:

 • keramični dodatni elementi: zračniki, krajniki, slemenjaki
 • keramični okrasni elementi: okrasni elementi za sleme
 • nekeramični dodatni elementi: snegolovi, prezračevalni trakovi, TONDACH TUNING program

TONDACH® - naravna opečna kritina

S streho TONDACH® naj bi si vsak človek zagotovil delček varnosti, naravnosti, udobja ter dobrega počutja za več generacij. TONDACH® naravna streha zagotavlja prave življenjske vrednote, kot so zaupanje, partnerstvo, inovacije in angažiranje.

Več informacij o opečnih stešnikih Tondach najdete na www.wienerberger.si

Promocijsko sporočilo

 • Hitri kontakt

  T: 040 903 424
  @: info@ekohisastil.si

 • O portalu Eko hiša & stil

  EKO HIŠA & STIL je portal, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice. Programska zasnova portala pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

 • Povezave