Realiziran prvi objekt s fasadno ploščo Swisspearl Texial


Realiziran prvi objekt s fasadno ploščo Swisspearl Texial Swisspearl Texial se razlikuje od običajnih fasadnih plošč. To je vidno že na prvi pogled – od daleč in blizu.

Živahna igra svetlobe in sence

Vznemirljiva kombinacija vlaknocementa z ročno vtisnjenim izgledom tkanine je privedla do neprimerljive živosti v strukturi. Tekstura plošče poskrbi tudi za razburljivo medsebojno igro svetlobe in sence, kar ustvarja nežne nianse v tonskem odtenku.

Prvi realiziran objekt s fasadnimi ploščami Swisspearl Texial, se nahaja na zahodu Berna, med avtocesto in železnico. Projekt je bil zasnovan kot nekakšna mestna vrata med konvergenco mesta in njegovega obrobja. Projekt se razprostira na 26.000 kvadratnih metrih in združuje namestitvene svete prostore za pet svetovnih religij. To edinstveno mesto bogoslužja, omogoča srečanje ljudi iz različnih kultur, narodnosti in verskih skupin na enem mestu.

Poleg fasadnih plošč Swisspearl Texial so na fasadi aplicirane tudi plošče Swisspearl Nobilis.

Eternit Slovenija d.o.o., Anhovo 9, 5210 Deskle, tel.: (0)5 392 16 15, info@eternit.si

Promocijsko sporočilo

  • Hitri kontakt

    T: 040 903 424
    @: info@ekohisastil.si

  • O portalu Eko hiša & stil

    EKO HIŠA & STIL je portal, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice. Programska zasnova portala pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

  • Povezave