Robotski sesalnik Scout RX2: v pogonu takrat kot jaz


Robotski sesalnik Scout RX2: v pogonu takrat kot jaz Zjutraj se odpravim od doma. Po poti vklopim svoj novi robotski sesalnik Scout RX2, saj mi to dopušča mobilna aplikacija.

Talne podlage čisti izjemno in učinkovito. Prah pobira s kar štirikratno močjo čiščenja.  S svojima stranskima ročicama seže tudi v najbolj oddaljene kote. Za natančnost sesalnika ima na sprednjem delu dve kameri, ki tridimenzionalno zaznavata predmete. Zato sesalnik avtomatsko določi razdaljo do morebitne ovire in jo varno obide brez trka. Slika, ki jo zajemata kameri se lahko prenaša tudi na moj telefon – tako pogledam stanje v prostoru med mojo odsotnostjo.

Z zmogljivo litij-ionsko baterijo lahko sesalnik Scout RX2 deluje z enim samim polnjenjem tudi do 120 minut oziroma posesa približno 150 m2. Na polnilni postaji se ponovno napolni. Nato nadaljuje s čiščenjem tam, kjer je prekinil – povsem samodejno. Ker ima sesalnik na voljo štiri različne funkcije (Avtomatsko, Točkovno, Turbo, Tiho), plus timer, lahko vse to prednastavim glede na svoje želje že vnaprej. Vse to zmore moj novi robotski sesalnik Scout RX2.

V času od 1.11.2018 do 31.1.2019 s prazničnim bonusom 50 € (z DDV) ugodneje.

www.miele.si

Promocijsko sporočilo

  • Hitri kontakt

    T: 040 903 424
    @: info@ekohisastil.si

  • O portalu Eko hiša & stil

    EKO HIŠA & STIL je portal, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice. Programska zasnova portala pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

  • Povezave