Sušilni stroji Miele


Sušilni stroji Miele Od februarja Miele trgu predstavlja nove sušilne stroje s toplotno črpalko energijske učinkovitosti A+++. To bodo dosegli s pomočjo visoko-učinkovitega kompresorja, izmenjevalnika toplote, ki ne potrebuje vzdrževanja, ter ProfiEco motorja.

 

Ti sušilni stroji so opremljeni s tehnologijo EcoDry, ki zagotavlja trajno nizko porabo energije in kratke čase sušenja. S sistemom FragranceDos je svežina zagotovljena, perilo pa ostaja puhasto in prijetno dišeče. Za popolne rezultate sušenja skrbi senzor PerfectDry, ki meri preostanek vlage v perilu na osnovi mineralov v vodi perila in temu ustrezno prilagodi program.

Druge izjemne odlike teh sušilnih strojev si lahko ogledate v Miele Experience Centru na Brnčičevi, ki je zdaj med tednom odprt do 19. ure, oziroma obiščete izbranega Miele trgovca.

Vstopite v svet Miele z novimi, ekstremno varčnimi Miele sušilnimi stroji. Na voljo od februarja.

  • Hitri kontakt

    T: 040 903 424
    @: info@ekohisastil.si

  • O portalu Eko hiša & stil

    EKO HIŠA & STIL je portal, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice. Programska zasnova portala pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

  • Povezave