Varčni WC splakovalniki Geberit


Varčni WC splakovalniki Geberit Vsi splakovalniki Geberit ponujajo dvokoličinsko splakovanje ali splakovanje s tipko START/STOP.

Geberit, vodilno podjetje na področju sanitarne tehnike v Evropi, se z inovativnimi in okolju prijaznimi izdelki že dolgo bori za varčnejši vsakdan. Vsi splakovalniki Geberit ponujajo dvokoličinsko splakovanje ali splakovanje s tipko START/STOP. Tako se porabi samo 3 do 6 litrov v primerjavi s standardnimi 9 litrskimi splakovalniki, kar prihrani več kot 60 % vode. Geberit sanitarno splakovanje, integrirano v podometne splakovalnike, zagotavlja higieno pitne vode, saj menja vodo povsod, kjer obstaja nevarnost, da se zaradi mirovanja vode ogrozi njena kakovost. Temperaturni senzorji in senzorji prostorninskega pretoka zagotavljajo, da se odvede samo potrebna količina vode, kar omogoča dobro ravnovesje med njeno varnostjo in varčnostjo.

Podometni splakovalniki Geberit pa so z nastavkom za elektriko pripravljeni tudi na različne bodoče nadgradnje: tuš WC, odstranjevanje neprijetnih vonjav, orientacijska osvetlitev in splakovanje brez dotika ter še več, kar se lahko vgradi takoj ali naknadno. 

Galerija slik  • Hitri kontakt

  • O portalu Eko hiša & stil

    EKO HIŠA & STIL je portal, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice. Programska zasnova portala pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

  • Povezave