Velux VR mansarda


Velux VR mansarda Sprehodite se po štirih slovenskih mansardah na spletu s tehnologijo 360° ali s pomočjo mobilne aplikacije.

Nova tehnologija omogoča veliko novih izkušenj in pri podjetju VELUX so se odločili, da izkoristijo prednosti virtualnega sveta in omogočijo vsem, ki si urejajo mansardo, da se sprehodijo po štirih mansardah iz Slovenije ter si pogledajo, kako je živeti v mansardi.

Začnite svoj sprehod po mansardah na www.velux.si/VR ali pa si naložite brezplačno aplikacijo v Apple Store oziroma Google Play.

  • Hitri kontakt

    T: 040 903 424
    @: info@ekohisastil.si

  • O portalu Eko hiša & stil

    EKO HIŠA & STIL je portal, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice. Programska zasnova portala pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

  • Povezave