Novo za kopalnico


Novo za kopalnico Geberit VariForm kopalniško pohištvo in Option plus ogledalo

Geberit je razširil ponudbo za kopalnice s stilom in veliko prostora za shranjevanje. K najnovejši opremi kopalnice, poleg ogledala Option Plus, sodi tudi Geberitovo kopalniško pohištvo za dobro znane nadpultne umivalnike VariForm.

Nove Geberit VariForm omarice za umivalnike razširjajo Geberitov VariForm portfelj, ki je na voljo od leta 2019. Zdaj se lahko z nadpultnimi umivalniki VariForm ustvari stilsko celoto. Miren in zadržan oblikovalski pridih omaric daje celoti lahkotnost ter se popolnoma prilega tankemu in modernemu dizajnu umivalnika. Umivalniki so opremljeni s posebej vitkim robom in se zato prilegajo skoraj vsaki kopalnici. Nadpultni umivalniki so na voljo z in brez odprtine za armaturo. Glede na zahteve, oblikovne želje in gradbeno situacijo jih je mogoče kombinirati s stoječo, na keramiko pritrjeno armaturo, ki stoji na pultu poleg umivalnika, ali pa stensko pipo.

Minimalistično umirjeno

V prepletu nadpultnih umivalnikov VariForm in kopalniškega pohištva pride do izraza umirjen oblikovalski način, ki se odraža v obljubljeni lahkotnosti. Filigranska črna obroba vizualno poudarja prostor za odlaganje katerega površina je iz trpežnega ter kompaktnega laminata. Kar na zunaj deluje zelo zadržano pa se razživi znotraj. Tam so predali zasnovani brez izreza za sifon, kar omogoča njihovo optimalno uporabo. Kombinacija različnih oblik nadpultnih umivalnikov VariForm in omaric za umivalnike omogoča raznoliko in modularno oblikovanje kopalnice. Omarice za umivalnik

so na voljo v obliki črke I z enim ali dvema predaloma, kot tudi v obliki črke L s tremi predali. Če je v kopalnici zaželeno še več prostora za shranjevanje ali če sta potrebna dva umivalnika, je mogoče različne kombinacije teh omaric povezati skupaj. To ponuja visoko raven svobode oblikovanja. Z barvnimi različicami površin v beli, lava mat in orehov hikori barvi se pohištvo prilagaja različnim slogom opremljanja. Kopalniško pohištvo Geberit VariForm bo v trgovinah na voljo od aprila 2020

Ogledalce, ogledalce

Pogled v ogledalo je sestavni del kopalniške izkušnje, kot sta umivanje rok in zob. Ogledalo Geberit Option Plus postavlja človeka pred njim in kopalnico v pravo luč. Koncept osvetlitve ogledala je sestavljen iz dveh osrednjih svetlobnih elementov. Svetlobna letev osvetljuje strop in steno nad ogledalom. Druga svetlobna letev pa osvetljuje samo kopalnico. Ta svetlobna kombinacija kopalnico optično izboljša. Hkrati posredna osvetlitev zagotavlja popoln prikaz osebe pred ogledalom. Če je svetloba premočna, jo lahko uporabnik zatemni s pomočjo senzorjev za zatemnitev. Da se stekla ogledala po topli kopeli ali prhanju ne meglijo, ima ogledalo funkcijo proti zameglitvi, ki se jo lahko aktivira ročno. Ogledalo Geberit Option Plus bo od aprila 2020 na voljo v velikostih 40/60/75/90/120 cm.

Vitke linije omaric za umivalnike in nadpultnih umivalnikov Geberit VariForm so med seboj usklajene do najmanjše podrobnosti.

GEBERIT OPTION PLUS vsebuje notranje ogledalo, povečevalno ogledalo, vtičnica s priključkom za USB ter magnetno držalo.

 

Več informacij na www.geberit.si.

Galerija slik  • Hitri kontakt

  • O portalu Eko hiša & stil

    EKO HIŠA & STIL je portal, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice. Programska zasnova portala pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

  • Povezave