Streha in fasada v popolnem sožitju


Streha in fasada v popolnem sožitju Funkcionalna in estetska gradnja z izdelki Swisspearl

Pri gradnji ali prenovi hiše ni dovolj le natančno domišljena zasnova projekta, temveč tudi občutek za oblikovanje in lepoto ter izbira materialov, ki zagotavljajo dolgoročno kakovostno bivanje. Hiša, opremljena z vlaknocementnimi izdelki za streho, fasado in vrt, zagotavlja porabniku varno zaščito pred vremenskimi in drugimi vplivi, ugodno bivalno klimo ter ureditev videza stavbe in okolice za dolgo obdobje brez nepotrebnih vzdrževalnih stroškov.

Genialen gradbeni material s tradicijo

Vlaknocement je zdravju in okolju neškodljiv material, ki se v gradbeništvu uporablja že dolga desetletja. Sestavljajo ga cement, voda, zrak, polnila ter armirna polivinil alkoholna in procesna celulozna vlakna. Izdelki iz vlaknocementa imajo kup dobrih lastnosti, ki pri gradnji ali obnovi štejejo zelo veliko. Omenimo samo paropropustnost, zmrzlinsko in korozijsko odpornost ter negorljivost. Poleg tega je vlaknocement obstojen tudi v ekstremnih vremenskih razmerah.

Enoviti stavbni ovoj

Valovite ali ravne velikoformatne plošče Swisspearl odpirajo širok manevrski prostor za gradnjo streh in fasad. Različni izdelki, formati, oblike in barve se med seboj odlično kombinirajo in dopuščajo možnost oblikovanja edinstvenih stavbnih rešitev, ki so odraz arhitektovih ustvarjanj ali porabnikovih želja in potreb. 

Eternit Slovenija, je podjetje iz Anhovega, ki proizvaja in trži visoko kakovostne vlaknocementne izdelke Swisspearl. Ponudba obsega vsem dobro poznane valovite plošče Valovitka, ravno kritino, strešne plošče Structa, fasadne plošče ter izdelke za urejanje vrta in okolice.

 

Eternit Slovenija d.o.o., Anhovo 9, 5210 Deskle, tel.: (0)5 392 16 15, info@eternit.si

 

  • Hitri kontakt

  • O portalu Eko hiša & stil

    EKO HIŠA & STIL je portal, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice. Programska zasnova portala pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

  • Povezave