STRUCTA - Nova vlaknocementna strešna kritina


STRUCTA - Nova vlaknocementna strešna kritina Nova Structa navdušuje s svojo tekočo geometrijo, trdnostjo in vzdržljivostjo. Prijeten in razgiban videz kritine se lepo vključuje tako v okolje urbanih središč, kot podeželja.

Zahvaljujoč velikemu formatu plošč je Structo mogoče hitro in ekonomično namestiti, plošče pa ustrezajo sodobnim arhitekturnim zahtevam in skoraj vsem oblikam strehe s strešnimi nakloni od 11° dalje. Dovršene lastnosti visoko prilagodljivega materiala vlaknocementa ter proizvodni postopek, ki je preizkušen že vrsto let, zagotavljajo strešnim ploščam Structa najvišjo kakovost.

Premišljena strešna rešitev

Vsaka strešna plošča STRUCTA je na strešno konstrukcijo pritrjena dvakrat, zato je izjemno odporna proti nevihtam. Poleg tega ima visoko nosilnost, je zmrzlinsko odporna, vodo nepropustna, ognjevarna ter zagotavlja udobno domačnost ter varčnost pri vzdrževanju objekta. Zaradi nizke mase je idealna rešitev tudi pri obnovi starejših ostrešij, ker ne zahteva predelave strešne konstrukcije.  

Domača proizvodnja

Podjetje Swisspearl Slovenija že več kot 20 let proizvaja vlaknocementno strešno kritino Valovitkaâ ter trži tudi ostale vlaknocementne izdelke Swisspearl (ravno kritino, fasadne plošče, cvetlična korita, vrtno pohištvo). Nova strešna kritina Structa se v 5 naravnih barvah proizvaja v Anhovem, po podobnem postopku, kot vse ostale vlaknocementne plošče. Dolga življenjska doba, trajnost in vsestranskost Structe, kot tudi vseh ostalih izdelkov Swisspearl so v prvi vrsti odvisni od materiala in njegovih odličnih mehanskih lastnosti in dolgoletnih izkušenj vlaknocementne proizvodnje.

Swisspearl Slovenija d.o.o., Anhovo 9, 5210 Deskle, tel.: (0)5 392 16 15, info@si.swisspearl.com

Galerija slik  • Hitri kontakt

  • O portalu Eko hiša & stil

    EKO HIŠA & STIL je portal, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice. Programska zasnova portala pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

  • Povezave