Z urejenostjo do več prostora


Z urejenostjo do več prostora Nasveti za kopalnico

Kako naredimo red z vsemi krtačami, tubami in pršili, ki se kopičijo v naši kopalnici? Eno možno rešitev predstavljajo izdelki kopalniške opreme, ki predstavljajo funkcijo omarice – prostostoječi ali nameščeni na steno – in tako ustvarijo prostor za shranjevanje v kopalnici. A magična rešitev pri ustvarjanju prostora za shranjevanje v kopalnici ni več opreme, temveč več strukture. Zadeva ni zelo zapletena: z odpravljanjem kaosa iz kopalniške opreme in izkoriščanjem možnosti, ki omogočajo organiziranje, lahko bolje izkoristite prostor za shranjevanje, ki ga že imate na voljo.

ORGANIZIRAJTE SE S POMOČJO PREDALOV
Umivalniške omarice so zelo primerne za ta namen, saj takoj rešijo dve težavi: skrijejo cev za sifon in dobavo vode in hkrati ustvarijo prostor za shranjevanje pod umivalnikom. V najboljšem primeru imajo tudi predale, v katerih lahko praktično shranite različne pripomočke in dodatke.

KAKOVOST SE IZPLAČA
Predali so na voljo v različnih modelih in se ponašajo z različno kakovostjo. Namestiti bi jih bilo treba na kakovostno izdelana vodila. Ta zagotavljajo, da je mogoče predale odpirati in zapirati enakomerno in zanesljivo, ne da bi pri tem razmetali njihovo vsebino. Nekateri predali imajo vodila, ki se v celoti izvlečejo, s pomočjo katerih je mogoče tudi predale do konca izvleči.

TEKOČE IN BREZ HRUPA
Mehanizem mehkega zapiranja soft closing je dodatna funkcija, ki jo najdemo pri sodobni kopalniški opremi. Predal se tako sam zapre že z nežnim potiskom. Mehanizem mehkega zapiranja odpravi dve nevšečnosti za uporabnike: predal ne povzroča hrupa med zapiranjem in odpiranje in zapiranje sta upočasnjena, zaradi česar vsebina predala ostane na svojem mestu.

MODULARNI SISTEM PROSTORA ZA SHRANJEVANJE
S pomočjo modularnosti prostora za shranjevanje in z organizatorji za predale lahko omarico za umivalnik naredimo še bolj vsestransko, bolj urejeno in optimizirano. Elegantno kopalniško pohištvo Geberit Acanto ponuja veliko prostora za shranjevanje tudi v majhnih kopalnicah, zaradi česar je idealen za kopalnice z majhnimi tlorisi.

Galerija slik  • Hitri kontakt

  • O portalu Eko hiša & stil

    EKO HIŠA & STIL je portal, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice. Programska zasnova portala pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

  • Povezave