Bosch ponovno zmagovalec Trusted Brand 2021


Bosch ponovno zmagovalec Trusted Brand 2021 Tudi letos so udeleženci raziskave o zaupanju v blagovne znamke Trusted Brand BOSCH izbrali za najbolj zaupanja vredne gospodinjske aparate.

Pod okriljem revije Reader's Digest Slovenija, je tudi letošnjo, že 15. raziskavo Trusted Brand izvedel Inštitut za raziskovanje trga in medijev Mediana. Potekala je na reprezentativnem vzorcu celotne populacije v Sloveniji. Osrednji cilj raziskave je odkriti, katerim blagovnim znamkam najbolj zaupamo - katere so najbolj zaupanja vredne domače in tuje blagovne znamke ter najbolj zaupanja vredne osebnosti. Anketiranci so odgovarjali na vprašanje: “Na lestvici od 0 do 10 ocenite, koliko zaupate spodaj navedenim znamkam.” Respondenti so imeli možnost, da sami predlagajo znamko, ki se jim zdi zaupanja vredna. Na ta način so pridobili mnenje več kot tisoč sodelujočih. Nagrado so podelili v 32-ih kategorijah.

 

Podelitev nagrad

Zmagovalci  raziskave Trusted Brand 2021 bodo nagrajeni s posebnim priznanjem – plaketo Trusted Brand 2021 na prireditvi, ki bo 26. 8. 2021 v Ljubljani.

Podrobnosti o raziskavi Trusted Brand 2020 na naslovu: www.trustedbrand.si

V podjetju BSH Hišni aparati d.o.o. Nazarje, smo priznanja zelo veseli, saj se zavedamo pomena močne blagovne znamke. To je vedel že ustanovitelj blagovne znamke - Robert Bosch, ki je že pred več kot 130 leti izjavil: “Blagovna znamka ni dodatna, ampak ključna tema.”

  • Hitri kontakt

  • O portalu Eko hiša & stil

    EKO HIŠA & STIL je portal, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice. Programska zasnova portala pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

  • Povezave