Cvetlična korita iz vlaknocementa


Cvetlična korita iz vlaknocementa Rastline ljubijo naravno

Pri urejanju notranjih ali zunanjih prostorov nista dobrodošla le domišljija in občutek za lepoto, temveč tudi kakovostni in pravilno razporejeni okrasni elementi, ki ustvarijo prijeten bivalni ambient ali sanjski vrt. Ročno izdelana cvetlična korita iz vlaknocementa so primerna za notranje prostore različnih slogov, kot tudi za estetsko in funkcionalno urejanje vrtov, parkov, teras, pregrad in pasaž.

Številna izbira oblik in barv cvetličnih korit Swisspearl ponuja neskončne možnosti urejanja in popestritev, poleg tega pa vsak ročno izdelan model očara z edinstveno lepoto in nemudoma osvoji še tako krasno teraso ali čudovit vrt. Vlaknocement, iz katerega so izdelana korita, je naraven material, ki se 100% reciklira. Rastlinam omogoča dihati, poleg tega pa pomaga uravnavati vlago. Je izjemno vzdržljiv in trajen, kakršna je tudi obstojnost barve zaradi visokokakovostnega sistema barvanja v masi.

S portfeljem cvetličnih korit in izdelkov za vrt podjetje Eternit Slovenija dopolnjuje široko ponudbo strešnih in fasadnih izdelkov iz vlaknocementa in tako zagotavlja porabniku varno zaščito pred vremenskimi in drugimi vplivi, ugodno bivalno klimo ter ureditev videza stavbe in okolice za dolgo obdobje brez nepotrebnih vzdrževalnih stroškov.

Eternit Slovenija d.o.o., Anhovo 9, 5210 Deskle, tel.: (0)5 392 16 15, info@eternit.si, https://www.eternit.si/

Galerija slik  • Hitri kontakt

  • O portalu Eko hiša & stil

    EKO HIŠA & STIL je portal, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice. Programska zasnova portala pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

  • Povezave