Fasadne plošče Swisspearl


Fasadne plošče Swisspearl Novi materiali, kot so vlaknocementne fasadne plošče Swisspearl, prinašajo svež pristop k oblikovanju modernih stavb, združujejo estetiko z dolgotrajno zanesljivostjo in so vse bolj prisotni tudi v stanovanjski arhitekturi.

Vlaknocementne fasadne plošče Swisspearl so zasnovane po principu prezračevane fasade. Primerne so za vse vrste objektov. Zaradi neomejenih estetskih možnosti se najpogosteje vgrajujejo na javnih, trgovskih in poslovnih objektih. Zadnja leta pa se vedno bolj uveljavljajo tudi pri stanovanjskih objektih, predvsem pri modernejših zasnovah ali pri kombiniranju različnih fasadnih materialov.

Vlaknocement, iz katerega so izdelane fasadne plošče Swisspearl je vzdržljiv, naraven material. V nestrjenem stanju se ga lahko praktično poljubno oblikuje, v strnjenem stanju pa je oblikovno obstojen in odporen proti različnim vremenskim vplivom.

Iz značilnosti samega materiala pa izhajajo prednosti, ki odlikujejo vse vlaknocementne izdelke: energetska učinkovitost, visoka kakovost in zanesljivost, obstojnost v vseh vremenskih prilikah, dobra zvočna izolativnost, zmrzlinska odpornost, negorljivost.

Fasadne plošče Swisspearl se pritrjujejo na leseno ali kovinskem podkonstrukcijo z uporabo vijakov ali kovic, kar omogoča učinkovito pritrditev na nosilno konstrukcijo. Lahko pa se plošče s posebnim premazom ARSB tudi lepijo. Velikosti plošč so lahko poljubne, največje merijo 3050 x 1250 mm ter so debeline 8 ali 12 mm. Na razpolago so v različnih zaključnih obdelavah. Po obrezovanju vseh štirih robov se lahko dodatno razrežejo na želene velikosti. Polagajo se s horizontalnimi in vertikalnimi spoji, alternativno tudi v pasovih s horizontalnimi preklopi. Na voljo so v širokem razponu več kot 90 barv ter sodijo v sam vrh fasadnih rešitev na področjih ustvarjanja kontrastov, spektakularnih učinkov in skladnosti z okoljem.

Podjetje Swisspearl Slovenija, že več kot 25 let proizvaja in trži svoje vlaknocementne izdelke pod blagovno znamko Swisspearl. Dolgoletna prisotnosnot na trgu in široka svetovna uporaba fasadnih plošč Swisspearl, dokazujeta izjemno in zanesljivo dolgoročno kakovost.

 

Swisspearl Slovenija d.o.o., Anhovo 9, 5210 Deskle, tel.: (0)5 392 16 15, info@si.swisspearl.com, swisspearl.com

 

Galerija slik  • Hitri kontakt

  • O portalu Eko hiša & stil

    EKO HIŠA & STIL je portal, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice. Programska zasnova portala pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

  • Povezave