JUB z barvami JUPOL Classic humanitarno v Tednu otroka®


JUB z barvami JUPOL Classic humanitarno v Tednu otroka® JUB v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije podpira raznolike programe za otroke in mladostnike: Teden otroka® (3. - 9. oktober 2022)

Družba JUB, ki je spomladi v sodelovanju z ZPM Ljubljana Moste - Polje uspešno zaključila akcijo za barvito osvežitev prostorov otroškega letovišča Zambratija, svojo družbeno odgovornost letos izkazuje še z jesensko humanitarno akcijo JUPOL Classic, ki jo bo izvajala v Tednu otroka® od 3. do 9. oktobra. V tem času bo prav od vsakega prodanega izdelka JUPOL Classic podarila 1 evro za otroke, ki ga bodo v Zvezi prijateljev mladine Slovenije namenili nadgradnji programa Teden otroka®, tesnejšemu sodelovanju z vzgojitelji, učitelji, prostovoljci in članicami ZPMS, ter razvoju treh programov, kot so Otroški parlament®, Mladi raziskovalci zgodovine® in natečaj Evropa v šoli.  V družbi JUB se humanitarne akcije v Tednu otroka®, v kateri je znova v ospredju njihova najmočnejša blagovna znamka JUPOL, že veselijo in se hkrati nadejajo dobrega odziva s trga, saj bodo skupaj s svojimi zvestimi uporabniki tokrat podprli nadaljnji razvoj in nadgradnjo programov v okviru ZPMS, da bi jih tako še bolj približali otrokom in mladostnikom.

Galerija slik  • Hitri kontakt

  • O portalu Eko hiša & stil

    EKO HIŠA & STIL je portal, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice. Programska zasnova portala pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

  • Povezave