Nagradi za Bambini in CleanLine50


Nagradi za Bambini in CleanLine50 Serija kopalnic Geberit Bambini in tuš kanaleta CleanLine50 sta nagrajena z nagrado iF Design Award 2024

Geberit Bambini

Sveže prenovljena kopalniška serija Geberit Bambini se je podala v »tekmo za nagrade«. Serija, namenjena našim mlajšim kupcem, je s svojim dizajnom navdušila žirijo. Je posebej prijazna otrokom in hkrati sodobna. Tako imajo otroci zaradi primerne višine in lastnosti enostaven dostop do WC školjke in umivalnika. Žirijo so prepričale tudi prednosti za skrbniško in čistilno osebje.

Geberit CleanLine50

Pršna kanaleta CleanLine50 je bila že nagrajena z nagrado Red Dot Award in nagrado za inovacije Design Plus na sanitarnem sejmu ISH leta 2023. Sedaj je trio dopolnila nagrada iF Design Award 2024. Tuš kanaleta je navdušila v treh pogledih: s svojim dizajnom, ekološkim vidikom (CleanLine50 je izdelan iz bistveno manj kovine) in preprostostjo vgradnje.

Nagrada iF Design Award

iF Design, ustanovljen leta 1953, velja za eno najprestižnejših oblikovalskih nagrad na svetu. Vsako leto sodeluje več tisoč oblikovalskih in arhitekturnih strokovnjakov ter podjetij z vsega sveta, da bi njihove načrte ocenili neodvisni strokovnjaki. Ocenjuje se ideja, oblika in funkcija izdelka ter diferenciacija znotraj področja izdelka. Drugo pomembno merilo je uporabnost in trajnost izdelkov. https://ifdesign.com/

Galerija slik  • Hitri kontakt

  • O portalu Eko hiša & stil

    EKO HIŠA & STIL je portal, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice. Programska zasnova portala pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

  • Povezave