Nove barve za še več oblikovalke svobode


Nove barve za še več oblikovalke svobode Geberit Monolith, aktivirne tipke in kopalniško pohištvo serije Geberit VariForm, so zdaj na voljo v novih barvah.

VSESTRANSKI SANITARNI MODUL

Nove, trendovske barve za oblogo sanitarnih modulov Geberit Monolith in Geberit Monolith Plus razširjajo možnosti oblikovanja v kopalnici. Sprednja obloga iz stekla je na voljo v dveh novih barvah – peščeno sivi in barvi lave. Prav tako so steklene obloge še vedno na voljo v črni, beli in mint barvi. Sedaj je mogoča izbira tudi dveh povsem novih front – iz keramike v videzu betona in keramike v videzu skrilavca. Zahvaljujoč njihovi unikatnosti je vsaka fronta edinstvena. Poleg novih barv stekla in variante keramične obloge v videzu skrilavca ter betona smo sanitarni element Geberit Monolith v skladu s sodobnimi smernicami oblikovanja osvežili in dodali še bočne aluminijaste panele v barvi črnega kroma.

AKTIVIRNE TIPKE V PEŠČENI BARVI IN V BARVI LAVE

Posodobljena je tudi ponudba aktivirnih tipk – obstoječe steklene tipke v barvi umbra in peska so nadomestile nove barve lave in peščeno sive. To velja za modele Sigma21, Sigma50, Sigma60, Sigma70, Omega60, tip 70 in tip 50.

GEBERIT VARIFORM JE SEDAJ NA VOLJO V BARVI HRASTA

Paleta pohištva Geberit VariForm je sedaj na voljo tudi v barvi hrasta. Nova površina daje območju umivalnika občutek topline in ponuja harmonično kombinacijo z nadpultnim umivalnikom VariForm, ki poskrbi za umirjen, lahkoten videz. Kopalniško pohištvo VariForm je zdaj na voljo v štirih različnih možnostih površin: hrast, bela, lava mat in oreh hickory.

Galerija slikKomentarji

  • Hitri kontakt

    T: 040 903 424
    @: info@ekohisastil.si

  • O portalu Eko hiša & stil

    EKO HIŠA & STIL je portal, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice. Programska zasnova portala pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

  • Povezave