Novo ime in podoba podjetja Swisspearl Slovenija


Novo ime in podoba podjetja Swisspearl Slovenija Uspešna gradbena zgodba se je na slovenskih tleh začela v letu 1998 s pričetkom okolju prijazne proizvodnje vlaknocementnih izdelkov za streho, fasado in vrt. Anhovsko podjetje že vrsto let deluje znotraj skupine Swisspearl Group AG, ki je v lanskem letu prevzela danskega proizvajalca vlaknocementa – Cembrit in tako napredovala v največjega in vodilnega proizvajalca vlaknocementnih izdelkov v Evropi!

Zaradi enotne strukture in večje prepoznavnosti se je vodstvo skupine odločilo, da bodo vsa podjetja v skupini na vseh trgih nastopala z mednarodno krovno blagovno znamko »Swisspearl«, ki bo nadomeščala dosedanje blagovne znamke Eternit, Swisspearl in Cembrit.

Vlaknocementni zdelki Swisspearl so 25 let del slovenske gradbene kulture. Na podlagi dolgoletnih izkušenj še naprej gradijo na trdnih temeljih visoke kakovosti, celovitosti in izjemnih izdelkih, ki prispevajo k trajnostni gradbeni industriji.

Swisspearl Slovenija d.o.o., Anhovo 9, 5210 Deskle, tel.: (0)5 392 16 15, info@si.swisspearl.com, https://www.swisspearl.si/

  • Hitri kontakt

  • O portalu Eko hiša & stil

    EKO HIŠA & STIL je portal, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice. Programska zasnova portala pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

  • Povezave