Smetarniki - pika na i vaši urejeni okolici


Smetarniki - pika na i vaši urejeni okolici Vas motijo zabojniki za smeti, ki kvarijo izgled vaše skrbno urejene okolice? Rešitev so elegantni smetarniki, ki bodo zabojnike skrili pred pogledi mimoidočih.

Smetarniki – estetske shrambe zabojnikov za odpadke – so zasnovani tako, da se čim bolj prilagodijo vaši okolici, bodisi z izbiro barv ali izbiro modelov. Odličen primer je smetarnik StyleOUT® podjetja DUKIN, ki je na voljo v kar štirih različnih modelih in pestri paleti barv.

Smetarniki pa nimajo le estetske vloge. Vaše zabojnike namreč ščitijo tudi pred vremenskimi vplivi, kot so veter in dež, in hkrati preprečujejo širjenje neprijetnih vonjav.

Da bodo vaši zabojniki dodatno zaščiteni pred mimoidočimi, ki vanje brezskrbno odlagajo smeti, imajo smetarniki tudi možnost zaklepanja. Tako boste imeli nadzorovan dostop do smeti, s čimer boste prispevali k pravilnemu ločevanju odpadkov.

Enostaven dostop

Dukinovi smetarniki imajo inovativen sistem za nagibanje zabojnikov za smeti, ki omogoča enostavno odpiranje in odlaganje odpadkov. Za čim preprostejši odvoz smeti, je smiselno smetarnike postaviti blizu dovoza.

POZOR! Komunalna služba v večini primerov zabojnikov ne jemlje iz smetarnika, to morate storiti sami.

Zasadljiva streha

Streho smetarnika lahko zasadite s poljubnimi rastlinami in tako smetarnik še bolj povežete z okolico. Priporočamo zasaditev z nizkimi trajnicami in zimzelenim grmičevjem, ki bo na vašem smetarniku izgledalo čudovito skozi vse leto.

Kaj je potrebno urediti pred dostavo smetarnika?

Smetarniki podjetja Dukin so ob dostavi že v celoti sestavljeni, zato je potrebno poskrbeti le za primerno podlago. Pripraviti je potrebno ravno in trdno površino, kot so tlakovci, pralne plošče, asfalt, ipd. Ravna podlaga ni namenjena le za izravnavo smetarnika, temveč omogoča lažji odvoz zabojnikov iz smetarnika.

Za več informacij o smetarnikih StyleOUT® podjetja Dukin obiščite njihovo spletno stran, kjer si lahko s pomočjo spletnega konfiguratorja oblikujete smetarnik po vaših željah.

Povezava na spletno stran: https://www.dukin.eu/smetarniki/styleout-120-240/

Konfigurator: https://dukin-prod.salesqueze.com/sl/public/form/product-styleout

  • Hitri kontakt

  • O portalu Eko hiša & stil

    EKO HIŠA & STIL je portal, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice. Programska zasnova portala pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

  • Povezave