Virtualni razstavni prostor aktivirnih tipk. Katero tipko želite?


Virtualni razstavni prostor aktivirnih tipk. Katero tipko želite? Strokovni nasveti pri izbiri kopalniške opreme krepijo odnos s kupci. Točke lahko zbirate prav z nasveti glede estetskih podrobnosti in praktičnih funkcij. Navidezni razstavni prostor za aktivirne tipke je pri tem v veliko pomoč.

Nazorno opremljen s primeri in možnostmi primerjave, je novi navidezni razstavni prostor resnična pomoč pri izbiri prave aktivirne tipke.

Umivalniki, armature za tuš, ustrezne tipke: ob gradnji ali prenovi kopalnice je treba sprejeti veliko temeljnih odločitev. Kdo bi se potem še rad ukvarjal s podrobnostmi – na primer z aktivirno tipko? Pa vendar ustrezne aktivirne tipke v kopalnicah pomenijo pomembne estetske poudarke. S pravočasno vključitvijo v načrtovanje jih je večino možno kombinirati z dodatnimi funkcijami. Na primer s funkcijo odstranjevanja neprijetnih vonjav ali orientacijsko osvetlitvijo.

Odločitev mora biti enostavna
Da bi inštalaterjem in načrtovalcem olajšali svetovanje strankam, je podjetje Geberit na svoji spletni strani objavilo obnovljeni konfigurator aktivirnih tipk. Ta na jasen način zagotavlja pregled ponudbe aktivirnih tipk, postopek iskanja pa podpira z intuitivnim vodenjem. Po vsakem kliku so na voljo nadaljnje informacije o barvah, materialih, možni uporabi in funkcijah posameznega modela. Vzorčne slike služijo kot navdih za lastno sanjsko kopalnico.

Kupci, ki že vedo, kaj iščejo, lahko na začetni strani modele filtrirajo po kategorijah in tako omejijo iskanje. Primerjava modelov, barv in materialov je možna tudi z enim klikom: tako lahko že na prvi pogled vidite, kako se Sigma50 v črni barvi razlikuje od Sigme60 ali Sigme30 enake barve. 

Galerija slikKomentarji

  • Hitri kontakt

    T: 040 903 424
    @: info@ekohisastil.si

  • O portalu Eko hiša & stil

    EKO HIŠA & STIL je portal, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice. Programska zasnova portala pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

  • Povezave