Breznivojski pršni prostori ODPRTE PRHE - PRIDIH RAJA


Breznivojski pršni prostori ODPRTE PRHE - PRIDIH RAJA Zaradi elegantnega videza in prostornosti, ki jo nudijo, postajajo breznivojske prhe vse bolj priljubljene. Da bi ostale praktične in priročne, pa je dobro pri načrtovanju upoštevati določene smernice.

Kot nakazuje poimenovanje, vam pri vstopanju v breznivojske pršne prostore ni treba prestopiti praga ali odpreti vrat. To pomeni, da lahko še na pol v spanju brezskrbno vstopite vanjo, ne da bi vas skrbelo, ali se boste ob kaj spotaknili, in si nato privoščite razvajanje z nežnim curkom vode, ki vas bo počasi prebudila. Najboljše je, če je lahko dostopna točka do območja prhe široka vsaj 60cm, samo območje prhe pa naj bi merilo vsaj 90cm x 90cm; večje je, boljše je.

NE POZABITE NA LOČILNO STENO

Neverjetno je, kako daleč iz območja prhe lahko voda poškropi, zato je izjemno pomembno, da ne pozabite na namestitev ločilne stene. Brez nje se bo namreč prijetno prhanje končalo s precej nezanimivim postopkom čakanja na to, da se tla v kopalnici posušijo. Če torej nameščate breznivojsko prho brez vrat, vam priporočamo, da izberete tako veliko ločilno ploščo, kot vam prostor dopušča. Širša kot bo prozorna ločilna stena, večje območje bo zaščitila pred škropljenjem vode.

VARNA IZBIRA

Lastnosti tal in izbira mesta odtoka sta glavni točki, ki ju morate upoštevati pri načrtovanju breznivojskega pršnega prostora. Če vam je kdaj spodrsnilo pod prho, dobro veste, kako pomembno je, da površina tal zagotavlja varen oprijem tudi, ko ste namiljeni in mokri. Nihče ne stoji rad na pršnem odtoku, zato vam priporočamo, da ga namestite kar najbližje steni ali neposredno za njo.

Še posebej v družinskih kopalnicah se lahko šamponi in drugi izdelki za prhanje nakopičijo in zasedejo ves pršni prostor. Stenska niša za shranjevanje različnih stekleničk in tub je praktična rešitev za to težavo, saj vse ohrani na svojem mestu, tudi med čiščenjem kopalnice.

Geberit CleanLine kanalete združujejo izjemen videz s funkcionalnostjo in higieno. Ker je diskretno nameščen na robu pršnega prostora, lahko uživate v neprekinjeni površini breznivojske prhe.

Več o novostih lahko najdete na naši spletni strain https://www.geberit.si/izdelki/kopalnica/geberit-odtoki-za-prho/ 

 

Kontakt za medije:

Agencija za odnose z javnostmi IMRK d.o.o.

Franc Kaučič gsm 041 446 470

Galerija slik  • Hitri kontakt

  • O portalu Eko hiša & stil

    EKO HIŠA & STIL je portal, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice. Programska zasnova portala pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

  • Povezave