Omarica z ogledalom Geberit ONE z ambientalno osvetlitvijo ComfortLight


Omarica z ogledalom Geberit ONE z ambientalno osvetlitvijo ComfortLight LUČ ZA EDINSTVEN AMBIENT

Nova omarica z ogledalom Geberit ONE z ambientalno osvetlitvijo ComfortLight zagotavlja udobje na umivalnem mestu. Poleg praktičnega prostora za shranjevanje nudi tudi harmonično usklajeno osvetlitev za različne dejavnosti v kopalnici. Inovativni in patentirani koncept osvetlitve s štirimi svetlobnimi viri in različnimi barvami svetlobe tako odločilno prispeva k dobremu počutju.

Za vsak del dneva ali noči, za najboljše počutje – nova omarica z ogledalom Geberit ONE nudi štiri vnaprej programirane svetlobne ambiente za različne potrebe v kopalnici: standardno svetlobo z naravnim barvnim videzom (zgoraj levo), svetlo delovno svetlobo (zgoraj desno), svetlobo, ki ustvarja vzdušje pridušenega soja sveč (spodaj levo) in orientacijsko osvetlitev ponoči (spodaj desno).

Naj gre za umivanje zob, britje ali ličenje – z dobro osvetlitvijo boste kopalniško rutino opravili bolje in hitreje. Prava svetloba ne zagotavlja samo potrebne svetlosti v prostoru, temveč tudi dobro počutje.

Nova omarica z ogledalom Geberit ONE z ambientalno osvetlitvijo ComfortLight pritegne pozornost z inovativnim konceptom osvetlitve. Na voljo je v petih različnih velikostih, iz eloksiranega aluminija in v beli barvi ter z osvetljeno nišo ali brez nje. Visokokakovostne steklene police, ki jih je mogoče poljubno nastavljati, omogočajo prilagajanje prostora za shranjevanje v omarici z ogledalom. Oprema vključuje tudi dve vtičnici.

Da bi zagotovili možnost namestitve omaric z ogledalom v vseh gradbenih razmerah, podjetje Geberit nudi omarico z ogledalom ONE v izvedbi za podometno vgradnjo z vgradno omarico ali v izvedbi za nadometno vgradnjo.

INTEGRIRAN IN PATENTIRAN KONCEPT OSVETLITVE

V številnih kopalnicah je omarica z ogledalom edini vir svetlobe. Zato je še toliko bolj pomembno, da jo opremite tako, da so za različna opravila v kopalnici na voljo različne stopnje osvetlitve. Inovativni koncept ambientalne osvetlitve Geberit ComfortLight to zahtevo odlično opravi. Štirje v omarico z ogledalom vgrajeni svetlobni viri optimalno osvetljujejo ogledalo, umivalnik in prostor: stropna ali posredna sobna luč, luč za ogledalo, luč za nišo in luč za umivalnik.

USTREZNA OSVETLITEV ZA RAZLIČNE POTREBE

Osvetlitev lahko brezstopenjsko zatemnjujete in z njo zelo enostavno upravljate. Svetilnost in temperatura svetlobe sta medsebojno povezani: če uporabniki preklopijo na svetlejšo svetlobo, se temperatura svetlobe samodejno zniža, temnejša svetloba pa postane toplejša. Poleg možnosti individualnih nastavitev lahko izbirate med štirimi vnaprej programiranimi svetlobnimi ambienti.

INTUITIVNO UPRAVLJANJE

Osvetlitev lahko upravljate z gumbom na sami omarici z ogledalom ali z običajnim sobnim stikalom. Prvi je občutljiv na dotik in svetlobo uravnava brezstopenjsko. Inteligentno krmiljenje neposredno s pametnim telefonom je mogoče tudi s pomočjo modulov LED, vgrajenih v omarici z ogledalom Geberit ONE, in vgrajene tehnologije DALI (Digital Addressable Lighting Interface). Osvetlitev lahko tako upravljate tudi popolnoma digitalno in programirate z aplikacijo Geberit Home App.

S serijo kopalnic Geberit ONE nudimo pionirske, visoko integrirane in celovite rešitve za celotno kopalnico. Pametno združen v enoten sistem, lahko Geberit ONE blesti z mnogimi prednostmi. Od predstavitve leta 2020 je bilo serij opreme kopalnic Geberit ONE dodanih več komponent in oblikovnih različic. Podjetje Geberit svojo ponudbo umivalnih mest zdaj širi z novim konceptom osvetlitve, dodatno dimenzijo umivalnika, novo tehnologijo odtokov in številnimi različicami pohištva.

Galerija slik  • Hitri kontakt

  • O portalu Eko hiša & stil

    EKO HIŠA & STIL je portal, ki ponuja vse na temo ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš, vrta in okolice. Programska zasnova portala pokriva tematiko ekološke gradnje in ureditve individualnih stanovanjskih hiš: konkretne individualne ekološke projekte s kratkimi reprezentančnimi opisi, tlorisi in glavnimi informativnimi podatki. V njej najdete novosti iz gradbenih podjetij, ekološko gradbeno tehnologijo, finance, dogodke, nove izdelke, nasvete za ekološko gradnjo in opremo doma kot so ogrevalni sistemi, gradbeni materiali, novi izdelki in še več.

  • Povezave